Nopeaa ja tehokasta - katso miten paprika kannattaa pilkkoa
Paprika on tuttu kaveri suomalaisessa keittiössä. Jokaisella kotikokkaajalla onkin varmasti oma keinonsa sen pilkkomiseen. Good Housekeeping kuitenkin esittelee sivuillaan tavan, joka saattaa hyvinkin olla se nopein.
Sivuston mukaan homma kannattaa aloittaa siten, että leikkaa pienen palan pois molemmista päistä. Tämän jälkeen veitsi painetaan jostain kohtaa paprikan sisälle ja siemenet poistetaan siten, että paprikaa rullataan pitkin leikkuu lautaa. Seuraavaksi paprika leikataan kolmeen osaan, jotka sitten viipaloidaan.
Nopean ja helpon niksin tarkemmat ohjeet voit katsoa alla olevalta videolta.
Lue myös: Helpommaksi ei juustokakun valmistaminen enää tule - katso resepti
Lähde: Good Housekeeping
Kilpailut
Uusimmat
Foreca: Vappuna lämpötila jopa 20 astetta - katso oman alueesi sääennuste
Eminem julkaisee 12. albuminsa
Veteraanien rintamalisän määrää korotetaan toukokuussa - näin moni veteraani saa nyt kyseistä tukea
Salatut elämät -näyttelijä jättää sarjan - "8 vuotta on vierähtänyt ihan silmänräpäyksessä"
Huippusuositun Call Her Daddy -podcastin juontaja Alex Cooper on mennyt naimisiin
Näytä lisää