Kuva: Shutterstock

Rakastatko viettää aikaa kotonasi? 8 seikkaa, joihin todennäköisesti samaistut

10.04.2018 12:15 - Emmi Moilanen

Koti-iltoja rakastava tyyppi on loistava tekemään kompromisseja ystäviensä kanssa ja saattaa välillä myös pohtia, mistä kaikki muut saavat loppumattomalta tuntuvan energiansa.

Kotona vietetty aika tuntuu erityisen hyvältä kiireisen työviikon päätteeksi. Omaa aikaa rakastava tyyppi tekee kodistaan myös mukavan pesän, jossa on mukava viettää aikaa vain omassa seurassaan. Katso alta Elite Dailyn tekemä listaus asioista, joihin koti-iltoja rakastavat henkilöt todennäköisesti samaistuvat.

Samaistutko näihin?

1.`Olet jo mestari keksimään tekosyitä ja selityksiä, joiden varjolla jäät viettämään rauhallista koti-iltaa ystäviesi suunnatessa klubille tanssimaan.

2. Mietit usein, mistä kaikki muut saavat loppumattomalta tuntuvan energiansa.

3. Odotat sitä päivää, kun ystäviesi menojalka lakkaa vipattamasta yhtä usein kuin tällä hetkellä.

4. Olet hyvä tekemään kompromisseja. Kun ystäväsi ehdottavat toiminnantäyteistä päivää harrastuksen parissa tai iltaa baarin tanssilattialla, sinulla on aina muutama vaihtoehtoinen ajanviettotapa mielessäsi. Ehdotatkin usein esimerkiksi kokoontumista jonkun kotiin hyvän elokuvan äärelle.

5. Et pidä small talkista ja nautit, kun saat viettää aikaa hiljaisuudessa.

6. Joudut usein juhlissa vakuuttelemaan, että olet aidosti viihtynyt hyvin, vaikka suuntaatkin jo ajoissa kotiin nukkumaan.

7. Päästessäsi paikan päälle juhliin tai sosiaalisuutta vaativiin harrastuksiin, ryhdyt heti katumaan päätöstäsi poistua kotoa.

8. Baareissa etsit katseellasi epätoivoisesti istumapaikkaa ja nautitkin juomista enemmän hyvän ruuan ja seuran äärellä kuin villisti tanssilattialla bailaten.

Lue myös: Introvertit väsähtävät sosiaalisissa tilanteissa helpommin - asiaan on tieteellinen syy

Lue myös: Testaa kuinka empaattinen olet – paljastavat piirteet listattiin

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat