Kuva: Shutterstock

Ihmiset muistelevat: Pahin mokani, joka lopulta maksoi suuren summan rahaa

02.07.2018 18:45 - Emmi Moilanen

Lentoliput ja kuntosalijäsenyyteen sitoutuminen aiheuttavat usein ylimääräisiä kuluja.

Meistä kaikki tekevät joskus virheitä, ja yleensä mokan aiheuttamat seuravaukset ovat korjattavissa. Joskus kuitenkin oma sählääminen voi aiheuttaa yllättävänkin suuria kuluja. Insider koosti Reddit-käyttäjien muistoja hetkistä, jolloin virheen tekeminen aiheutti heille myös rahallista tappiota. Käänsimme parhaimmat kertomukset alle.

Lentoliput aiheuttavat usein päänvaivaa:

“Ostin päähänpistona seuraavalle päivälle lentolipun, jossa ei ollut peruutusoikeutta. Sitten kävi ilmi, että passini oli vanhentunut.”

“Meidän piti lähteä tuoreen ex-poikaystäväni kanssa reissuun ja olimme maksaneet jo 500 dollaria lentolipuista. Päätin kuitenkin viime hetkellä perua matkan, koska en halunnut päätyä alttiiksi houkutuksille, jotka vain lopulta satuttaisivat minua matkan aikana. Kerroin miehelle päätöksestäni.

Seuraavan kerran juttelimme sen takia, että hän oli jäänyt lentokentällä ”rannalle ruikuttamaan.” Olin ilmeisesti perunut koko varauksen, enkä vain omaa lentoani. Hän oli raivoissaan ja minusta tuntui pahalta, joten tarjouduin maksamaan puolet hänen uudesta, viime hetkellä varatusta lennostaan. Päädyin siis maksamaan yli 400 dollaria matkasta, jolle en lähtenyt.”

“Ostin lentolipun, saavuin lentokentälle ja kävi ilmi, että lento oli lähtenyt jo edellisenä päivänä.”

Käyttämätön kuntosalijäsenyys:

“Liityin kuntosalin jäseneksi syksyllä, jonka jälkeen nopeasti mursin jalkani. He antoivat minulle kuitenkin alennusta, kun otin maksun veloitettavaksi tililtäni automaattisesti. Ajattelin, että menen salille sitten kun olen parantunut. Sitten ajattelin, että kesän jälkeen aloitan treenaamaan ja niin edelleen. Maksoin sitä hemmetin salijäsenyyttä yli vuoden ajan, enkä käynyt siellä lainkaan.”

Unohdus automaatilla:

“Nostin rahaa automaatista ja jätin rahat sinne. Summa oli pieni, ja olin kamalassa univajeessa ja kipeä samaan aikaan."

Moka, jossa alkoholilla oli osuutta asiaan:

“Join kännit ja ostin yli 300 euroa maksavan takin. Olen käyttänyt sitä ehkä neljä kertaa.”

“Maksoin lähes tuhat dollaria konserttilipuista, mutta join kauhean ja kalliin kännin, joten minut poistettiin alueelta pyörätuolissa ennen kuin show edes alkoi.”

Lue myös: Kuva tatuointimokasta kiertää netissä - näetkö sinä virheen?

Lue myös: Elokuvateatterin moka sai vanhemmat paniikkiin: ”Pakenivat elokuvasalista lastensa kanssa”

Lähde: Insider

Kilpailut

Uusimmat