Kuva: Shutterstock

Asutko omakoti- tai rivitalossa? Yksinkertaisilla neuvoilla saat julkisivun näyttämään tyylikkäältä

19.08.2018 19:15 - Rea Tallgren / rea.tallgren@bauermedia.fi

Remonttiekspertin neuvoihin kuuluu muun muassa arvokas ovimatto.

Ihmiset tekevät ensimmäiset päätelmänsä talosta 0,01 sekunnin aikana, kertoo suosittu remonttiekspertti Cherie Barber. Siksi julkisivu on tärkeä pitää mahdollisuuksien mukaan kunnossa ja tyylikkäänä. Kallista sen ei tarvitse välttämättä olla, sillä pienet yksityiskohdat riittävät, etenkin jos haaveilee kodin myymisestä. 

Barber kertoo tuoreessa blogikirjoituksessaan, millaisilla seikoilla oman kotinsa julkisivusta saa tehtyä tyylikkäämmän näköisen. Naisen mukaan seuraavat asiat on syytä ottaa huomioon: 

1. Pidä huoli, että valaistus on kutsuva. Käytä vaikkapa auringonvalosta latautua lamppuja, jotka voi painaa nurmikkoon ilman minkäänlaisia johtoja. Pidä huoli siitä, että valot, joita käytät, on tarkoitettu ulkokäyttöön.

2. Hanki ovelle arvokkaan näköinen ovimatto. Valitse matto huolella, äläkä pelkää käyttää siihen hieman enemmän rahaa kuin ehkä aiemmin olet käyttänyt. Paksu, laadukas ovimatto antaa lupauksen tyylikkäästä asunnosta, Barber vakuuttaa. 

3. Tuo rohkeasti väriä julkisivun luokse. On kyse sitten tekstiileistä tai ulkohuonekaluista, arusta julkisivusi katseenvangitsijoilla, joita muut voivat ihastella. Väreihin kannattaa hakea inspiraatiota ympäröivästä luonnosta tai taloista. 

4. Muista kasvit! Tyylikkäillä ja näyttävillä kasveilla saat viimeisteltyä näyttävän lopputuloksen ja tehtyä kotisi julkisivusta kutsuvan ja kadehdittavan näköisen. Sitten ei muuta kuin jakamaan samat vinkit naapureillekin!

Barber esittelee remonttiensa tuloksia Instagramissaan, jossa hänellä on yli 30 000 seuraajaa. Katso kuvia alta. 

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat