Kuva: Shutterstock

Mikä lemmikki sopisi sinulle? Katso, mitä horoskooppimerkkisi kertoo

31.03.2019 17:15 - Milena Raappana

Horoskooppimerkki voi auttaa sopivan lemmikin valinnassa.

Lemmikin valinta ei ole helppoa. Sen lisäksi, että siitä tulee perheenjäsen ja ystävä, sillä on oma persoonallisuutensa ja tapansa. Koska horoskooppimerkit kertovat ihmisten luonteensa ja suhteista, ne voivat myös auttaa sopivan lemmikin valinnassa.

Katso alta, mikä olisi täydellinen lemmikki sinulle horoskooppimerkkisi mukaan:

Oinas (21.3.-19.4.): Koiranpentu

Oinaat ovat energisiä ja intohimoisia. He myös ovat todella sosiaalisia ja rakastavat nauramista, joten leikkisä ja paljon huomiota vaativa koiranpentu on täydellinen valinta oinaalle.

Härkä (20.4.-20.5.): Hamsteri

Härät ovat lempeitä, riippuvaisia ja myös hiukan laiskoja. Siispä lemmikki, jota voi paijata, mutta joka ei vaadi hirveästi tekemistä, on härälle sopiva. Suloinen ja pieni hamsteri on oivallinen lemmikki, sillä ne rakastavat viettää aikaa omistajansa kanssa, mutta eivät ole kovin työläitä hoitaa.

Kaksonen (21.5.-20.6.): Papukaija

Kaksoset rakastavat eläimiä ja ovat viisaita ja puheliaita. Hidas ja paikallaan oleva lemmikki ei ole siis heille ideaali, vaan esimerkiksi papukaija on loistava valinta. Ne ovat älykkäitä, kiinnostavia ja voivat puhua takaisin.

Rapu (21.6.-22.7.): Siili

Ravut saattavat olla toisinaan tunteellisia ja ailahtelevia, joten todella energinen lemmikki ei sovi heille. Sen sijaan suloinen ja huolenpitoa vaativa siili on hyvä valinta, sillä ne ovat pieniä, suloisia ja toisinaan myös saattavat haluta paijausta.

Leijona (23.7.-22.8.): Bengalikissa

Leijonat rakastavat olla huomion keskipisteenä ja ympäröivät itsensä eksoottisilla asioilla. Lemmikin pitää siis olla katseenvangitsija ja kerätä paljon huomionosoituksia. Bengalikissa on tarpeeksi erikoinen valinta erottuakseen massasta.

Neitsyt (23.8.-22.9.): Kala

Horoskooppimerkeistä kaikista siistein ja järjestelmällisin on neitsyt. Siispä lemmikki, joka aiheuttaa kaaosta ja sotkua ei miellytä häntä. Sen sijaan vähän huolenpitoa tarvitseva kala on neitsyelle ihanteellinen, sillä ne eivät sotke, mutta ovat kiinnostavia ja hitusen seurallisia.

Vaaka (23.9.-23.10.): Kani

Vaakaa miellyttävät kauniit asiat, joten hän myös tarvitsee lemmikin, joka hieman herättää huomiota. Sen lisäksi suhteet ja halailu ovat vaa’alle tärkeitä. Kaikki nämä vaatimukset täyttää kani, joka suloinen, pehmeä halailtava ja ihana katseltava.

Skorpioni (24.10.-22.11.): Käärme

Jos jokin horoskooppimerkki ottaa matelijan lemmikiksi, se on skorpioni. He ovat tunnettuja mystisyydestään, tunteellisuudestaan ja hieman pimeästä puolestaan. Sama koskee käärmeitä. Skorpioni arvostaa käärmeen mysteerisyyttä, aavemaista kauneutta ja erilaisuutta.

Jousimies (23.11.-21.12.): Vanhempi kissa

Maailmanmatkaaja ja jatkuvasti seikkailuja janoava jousimies tarvitsee lemmikin, joka on hieman vähemmän haastava hoidettava. Tällaista lemmikkiä on vaikea löytää, mutta vanhempi kissa voisi olla sopivin vaihtoehto. Jos rotu ei ole kovin seurallinen ja huomionkipeä, ne ovat suhteellisen helppohoitoisia ja ihanaa seuraa.

Kauris (22.12.-19.1.): Marsu

Kauriit ovat työmyyriä ja saattavat tehdä pitkiäkin työpäiviä. Kiireiselle, mutta todella kärsivälliselle kauriille hyvä lemmikki on marsu tai pari. Ne viihtyvät jonkin aikaa yksinään, mutta kaipaavat myös huolenpitoa, kuten mikä tahansa lemmikki.

Vesimies (20.1.-19.2.): Linnut

Vesimiehet ovat melko uniikkeja, joten lemmikinkin täytyy olla yhtä erityislaatuinen. Myöskin lemmikin älykkyys menee rapsuttelun edelle, joten lintu on oivallinen ystävä vesimiehelle. Ne ovat viisaita, kiinnostavia ja niiden joukosta löytyy spesiaaleja yksilöitä.

Kalat (20.2.-20.3.): Vanhempi koira

Kalat ovat hyvin tunteellisia ja haluavat tulla rakastetuksi, joten todella paljon paijausta, rakkautta ja sympatiaa välittävä lemmikki on heille sopivin. Vanha koira, joka on hyvin koulutettu ja rodultaan syleiltävä, on passeli lemmikki.

Lue myös: Millainen valehtelija olet? Horoskooppisi kertoo

Lue myös: Horoskooppimerkit näkyvät kynsissä - katso tähtimerkkisi manikyyri

Lähde: Bustle

Kilpailut

Uusimmat