Kuva: Shutterstock

Millainen valehtelija olet? Horoskooppisi kertoo

21.03.2019 21:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Oinas on intohimoinen valehtelija, ja kaksonen keksii valheita helposti lennosta.

Valehtelu ei ole hyvästä, senhän me kaikki tiedämme. Koska kukaan meistä ei ole täydellinen, sorrumme kuitenkin valheisiin silloin tällöin. Oletko koskaan miettinyt, millainen olet valehtelijana? Elite Daily kirjoittaa, millaisia valehtelijoita kunkin horoskooppimerkin edustajat ovat.

Kauris (22.12.-19.1.)

Kauris on sen verran edistynyt valehtelija, että hän esittää valheensa tueksi ”todisteita”. Todisteet toki on vedetty joko hatusta tai ainakin pois asiayhteydestään, sillä valhetta on hankala perustella totuudenmukaisesti.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Vesimies ymmärtää, että valhe on uskottavampi, jos useampi ihminen on sitä tukemassa. Näin ollen hän värvääkin muita ihmisiä kertomaan samaa sepitettyä tarinaa ja esiintymään asioiden ”silminnäkijöinä”. Tämä vaatii jo lojaalia ystävyyttä.

Kalat (19.2.-20.3.)

Kalat onnistuu vakuuttamaan muut siitä, että hän ei ikinä valehtelisi. Kun hän sitten kertoo valheen, valheen kuulija luulee, että tämä henkilö on liian kiltti ja luotettava kyetäkseen valehtelemaan.

Oinas (21.3.-19.4.)

Oinas valehtelee intohimoisesti. Kun hän valehtelee, hän tekee sen napakasti ja sellaisella omistautumisella, että hänen sanomaansa ei tajua kyseenalaistaa.

Härkä (20.4.-20.5.)

Härkä on siinä mielessä erikoinen valehtelija, että hän uskoo itsekin valheeseensa. Näin ollen kun hän valehtelee, hän valehtelee samalla myös itselleen. Härkä tiedostaa, että valheen epäily johtaa usein valheen paljastumiseen.

Kaksonen (21.5.-20.6.)

Kaksosella on sen verran nopeat hoksottimet, että hän keksii valheita lennosta. Kun valehteluntarve yllättää, hän vain antaa suunsa käydä ja katsoo, millaiseksi tarina muodostuu. Joskus hän valehtelee ihan muuten vain yrittäen tehdä todellisuudesta hieman kiinnostavamman.

Rapu (21.6.-22.7.)

Valehdellessaan rapu pistää kaiken peliin. Hän kertoo valheensa sellaisella tunteella, että sitä on hankala epäillä. Joskus rapu saattaa tirauttaa kyyneleenkin saadakseen ihmiset uskomaan valheisiinsa.

Leijona (23.7.-22.8.)

Leijona tekee valehtelemisestakin performanssin. Hän todennäköisesti harjoittelee etukäteen valheen kertomista täydellisine äänenpainoineen ja sanankäänteineen, jotta lopullinen monologi uppoaa varmasti yleisöön.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Neitsyt esittää todella yksityiskohtaisia valheita. Hän harkitsee valhettaan pitkään ja lisää siihen niin monia yksityiskohtia, että valhetta on melkein helpompi uskoa kuin totuutta. Neitsyen valheisiin ei jää aukkoja, joista valheen voisi tunnistaa.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Vaaka ei niinkään valehtele, vaan jättää kertomatta. Hän on hyvä kääntämään keskustelun toiseen suuntaan, jotta hän välttyy valheiden kertomiselta.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Skorpioni sitoutuu valheeseensa täysillä. Hän ei muuta tarinaansa missään vaiheessa, vaikka siinä olisikin epäloogisuuksia ja aukkoja. Tämä sitoutuminen saa ihmiset vakuuttuneiksi, vaikka toisen kertomana sama valhe tuomittaisiin täysin järjettömänä.

Jousimies (22.11.-21.12.)

Jousimies tykkää jaaritella valehdellessaan. Hän lisää valheeseensa monia yksityiskohtia ja haluaa, että ihmiset paitsi uskovat hänen tarinaansa, myös kuuntelevat sitä kiinnostuneina.

Lue myös: Rapu vetää laskiaispullaöverit, kaksonen törsää kevätvaatteisiin - katso Voice.fi:n kuukauden horoskooppi!

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat