Kuva: Shutterstock

Kuuma kesä jatkuu! Katso nämä sarjat vielä ennen syyssateita

15.08.2022 15:49 - Katja Nygård / katja.nygard@bauermedia.fi

Loppukesän sarjasuositukset ovat täynnä tulisia lohikäärmeitä, yliluonnollisia voimia ja kauhunsekaisia murhamysteereitä.

House of the Dragon

Tuli on valtaa! 22.8. ensi-iltansa saava HBO:n alkuperäissarja, House of the Dragon, perustuu George R.R. Martinin Fire & Blood -kirjaan. House of the Dragon kertoo kuvitteellisen Targaryenin suvun tarinan lohikäärmeineen. Sarja on huippusuosion saavuttaneen Game of Thronesin esiosa, sillä se sijoittuu aikaan 200 vuotta ennen GoT:in tapahtumia.

Tätä mieltä on Stream Team:

En malta odottaa tätä! Katsoin pelkän trailerin monta kertaa ja yritin saada selville, mitä sarja tulee pitämään sisällään. Aion ehdottomasti katsoa joka jakson.

Riina Leinonen, Radio Novan kesätuottaja

(kuva: HBO Max)

Kuuntele myös 26.8. julkaistava House of the Dragon -erikoisjakso Podplaysta!

Game of Thrones

Palkitun George R.R Martinin teoksiin perustuva ja ympäri maailmaa kulttimainetta nauttiva fantasiadraamasarja sijoittuu myyttiseen Westerosiin, jossa kesä voi jatkua vuosikymmeniä ja talvi koko eliniän. Mahtavat suvut kamppailevat vallasta ja seitsemän kuningaskunnan herruudesta. Juonittelun, himon ja yliluonnollisten voimien sävyttämällä mittelöllä on kauaskantoiset seuraukset.

Tätä mieltä on Stream Team:

Tähän pitää keskittyä, samalla ei voi tehdä mitään muuta! Koskaan ei voi ennalta arvata, mitä seuraavaksi tapahtuu.

Julianna Jokela, NRJ:n aamujuontaja

Olen katsonut kaikki kahdeksan kautta yhteensä neljä kertaa ja jokaisella kerralla oppinut uutta.

Riina Leinonen, Radio Novan kesätuottaja

(kuva: HBO Max)

Pretty Little Liars: Original Sin

Kaksikymmentä vuotta sitten traagiset tapahtumat ravistelivat Millwoodin työläiskaupunkia. Nyt erilainen teinityttöjen joukko – uudet valehtelevat viettelijät – saavat huomata tuntemattoman ahdistelijan ottaneen heidät silmätikuikseen. Piinatut tytöt joutuvat maksamaan omiensa lisäksi myös vanhempiensa vuosikymmenten takaisista synneistä. Synkkäsävyisessä, kauhunsekaisessa kasvudraamassa ollaan kaukana Rosewoodista, täysin uudessa kaupungissa uuden sukupolven valehtelijoiden seurassa.

Tätä mieltä on Stream Team:

Teinidraamaa parhaimmillaan! Sarjaa ei malta jättää kesken, koska on pakko saada selville, kuka viheliäinen tappaja oikein on.

Julianna Jokela, NRJ:n aamujuontaja

(kuva: HBO Max)

Kuuntele 3. jakso tästä:

Tai voit kuunnella jakson myös Podplaysta!

Lue myös: Nämä sarjat sinäkin haluat nähdä tänä kesänä

Lue myös: Luulitko jo katsoneesi kaikki hyvä sarjat? Tsekkaa vielä nämä

Kilpailut

Uusimmat