Loihdi unelmiesi vaatehuone edullisesti - inspiroidu ihanista ideoista

15.03.2015 21:15 - Henna Koste

Tee pukeutumisesta päivän luksushetki.

Herättikö Carrie Bradshaw'n legendaarinen vaatehuone sinussa kateutta? Onneksi upean pukeutumistilan voi loihtia ilman paksua lompakkoakin. Nappaa ideat, joilla teet vaatehuoneen tunnelmasta ylellisen pikkurahalla.

1. Kultainen maali tuo luksusta tilaan kuin tilaan. Maalaa huoneen seinät rohkeasti kauttaaltaan metallisävyllä. Jos haluat vain ripauksen kullan kimallusta, maalaa esimerkiksi vain lipaston nupit.

2. Jos olet onnekas ja omistat tilavan vaatehuoneen, hanki sinne rahi. Istuin helpottaa pukeutumista ja tekee tilasta kodikkaamman.

3. Hanki tyhjään tilaan kokovartalopeili. Käytännöllinen peili saa huoneesta myös avaramman tuntuisen.

4. Vaihda lipastoihin uudet nupit. Tarjolla on valtava valikoima erilaisia vetimiä, jotka piristävät kalusteet nopeasti. 

5. Ihanat materiaalit tuovat luksusta pukeutumishetkeen. Hanki lattialle tekoturkismatto, joka tuntuu ihanalta jalkapohjien alla (ja on myös eläinystävällinen vaihtoehto!).

6. Kattokruunu toimii tilan katseenvangitsijana. Pieneen huoneeseen hankittu valaisin ei onneksi myöskään tee suurta lovea lompakkoon.

7. Saat nopeasti selkeyttä vaaterekille, kun vaihdat eriparihenkarit samanlaisiin. Kysy lähipesulastasi rautalankahenkareita. Myös vaateliikkeet hankkiutuvat säännöllisesti eroon ripustimistaan ja jakavat niitä ilmaiseksi.

8. Sano hyvästit solmussa oleville koruröykkiöille. Järjestele helyt omiin lokeroihin, joka helpottaa myös valitsemista. 

9. Laita kauneimmat kenkäsi näytille. Ripusta tennarit nauhoistaan naulakkokoukkuun tai laita korkokengät riviin avohyllylle.

Lue myös: Helppo keino auttaa hankkiutumaan eroon ylimääräisistä vaatteista - kokeile jos uskallat

Lähde: House Beautiful

Kilpailut

Uusimmat