Mietitkö sopivaa häälahjaa? Parhaat lahjavinkit erilaisille pareille listattiin

31.05.2015 17:15 - Henna Koste

Hanki häälahja, joka on ostettu todella paria ajatellen.

Moni vihille aikova pariskunta antaa nykyään kutsuvieraille lahjalistan tai toivoo rahaa häämatkaa varten. Moni kokee nämä tavat suorastaan epäkohteliaina. Jos tarkkoja lahjatoiveita ei kuitenkaan ole esitetty, on haastavaa löytää parille mieluinen lahja. Kukapa haluaisi olla se vieras, jonka lahja päätyy armottomasti kirpputoripöytään.

Esteetikoille

Kauniista asioista pitävät arvostavat hyvällä maulla valittua lahjaa. Jos, et tiedä parin sisustustyyliä, yritä vakoilla sitä Facebookin tai Instagramin välityksellä. Älä osta summanmutikassa astiasarjaa, jota pariskunta ei välttämättä omista entuudestaan. Hääparin tyyliin sopiva sisustusesine, kuten lasimaljakko, tarjotin, lyhty tai takkakori, voivat olla mieluisia lahjoja.

Kulinaristeille

Onko ruoka hääparin yhteinen intohimo? Hanki heille heidän suosikkikokkinsa keittokirja tai lahjakortti kokkaustarvikeliikkeeseen. Ota selvää parin kiinnostuksen kohteista. Jos itämainen ruoka on lähellä heidän sydäntään, älä osta heille suomalaisten perinneruokien opusta.

Maailmanmatkaajille

Matkoilla viihtyvät rakastavaiset ilahtuvat laadukkaista matkalaukun osoitelapuista tai tyylikkäästä lentolaukusta. Ja häämatkalle, mars!

Heille, joilla on jo kaikkea

On pareja, jotka omistavat jo kaiken tarvitsemansa. Jos et halua viedä rahaa, hanki heille kaunis ja hyvälaatuinen torkkupeitto.

Retkeilijöille

Viihtyykö hääpari luonnossa? He voisivat pitää klassisesta pikniksetistä, joka on pakattu somaan rottinkikoriin.

Lue myös: Saitko kutsun häihin? Asut, joita juhlavieraan tulee välttää

Kilpailut

Uusimmat