Hämmentävä kikka parantaa useiden hedelmien makua – uskaltaisitko kokeilla?
Pikanttien makuyhdistelmien luominen voi olla pienestä kiinni.
PureWow-sivusto neuvoo hämmentävältäkin tuntuvan keinon parantaa hedelmien ja marjojen makuja.
Sivuston mukaan suolan lisääminen useimpiin hedelmiin tuo niiden parhaat maut esille ja luvassa on aiempaa maukkaampi makuelämys. Tarkoituksena ei ole pilata hedelmän ominaismakua, vaan lisätä suolaa vain pienen pieni ripaus.
Perinteisen jodisuolan lisäksi voit kokeilla erikoissuoloja.
Kokeile suolaripausta muun muassa näihin:
Ananas – Suola saa hedelmän maistumaan aiempaakin makeammalta
Verigreippi – Makuyhdistelmä räjäyttää tajunnan
Avocado – Suola tuo avocadon kermaisuuden esille
Persikka – Suola tuo makeuden ja mehukkuuden paremmin esille
Tomaatti – Ripaus suolaa ja pippuria, avot!
Lue myös: Oletko lisännyt kananmunien keitinveteen leivinjauhetta? Kannattaisi
Lähde: PureWow