Hämmentävä kikka parantaa useiden hedelmien makua – uskaltaisitko kokeilla?

05.09.2015 11:15 - Pauliina Jokinen

Pikanttien makuyhdistelmien luominen voi olla pienestä kiinni.

PureWow-sivusto neuvoo hämmentävältäkin tuntuvan keinon parantaa hedelmien ja marjojen makuja.

Sivuston  mukaan suolan lisääminen useimpiin hedelmiin tuo niiden parhaat maut esille ja luvassa on aiempaa maukkaampi makuelämys. Tarkoituksena ei ole pilata hedelmän ominaismakua, vaan lisätä suolaa vain pienen pieni ripaus.

Perinteisen jodisuolan lisäksi voit kokeilla erikoissuoloja.

Kokeile suolaripausta muun muassa näihin:

Ananas – Suola saa hedelmän maistumaan aiempaakin makeammalta

Verigreippi – Makuyhdistelmä räjäyttää tajunnan

Avocado – Suola tuo avocadon kermaisuuden esille

Persikka – Suola tuo makeuden ja mehukkuuden paremmin esille

Tomaatti – Ripaus suolaa ja pippuria, avot!


Lue myös: Oletko lisännyt kananmunien keitinveteen leivinjauhetta? Kannattaisi

Lähde: PureWow

Kilpailut

Uusimmat