Yllättävä kananmunakikka helpottaa arkea – oletko jo kokeillut?

Kananmunien keittämisestä voi tehdä entistäki helpompaa.

Julkaistu:

Olitko aikeissa keittää kananmunia, mutta herkkä kuori halkeaa yllättäen keitinvedessä ja valkuainen leviää pitkin kattilaa? Ärsyttävän ja sotkuisen episodin voi välttää helposti, neuvoo Pure Wow -julkaisu.

Hennot kananmunien kuoret saavat vahvistusta sitruunan mehusta, eivätkä ne halkea yhtä helposti kiehuvassa vedessä.

Varaa keittiöösi muutama sitruuna ja purista halkaistun sitruunan mehu raa’an kananmunan päälle. Levitä mehua tasaisesti kaikkialle.

Laske kananmunat varovasti kylmään keitinveteen ja anna niiden kypsyä.

Sitruunamehun hapot auttavat pitämään kuoren ehjänä, kun kananmuna kypsyy. samalla se edesauttaa kuorien irtoamista, kun olet valmis syömään tuotoksesi.

Lue myös: 3 ruokaa, joita ei koskaan kannata lämmittää uudelleen mikrossa

Lähde: Pure Wow