Tiesitkö, että majoneesilla voi tehdä suklaakakusta maistuvamman?

Kokki paljasti isoäitinsä mehevän suklaakakun salaisuuden.

Julkaistu:

The Kansas City Star -sivustolla kokki Jasper J. Mirabile Jr. kertoi loistavan ainesosan, jolla hänen isoäitinsä sai suklaakakun maistumaan taivaalliselta. Tavallisesti voileipiin ja hampurilaisiin käytetty ruoka-aine tekee kakusta ihanan mehevän. 

Tämä yllättävä aine on majoneesi! Tämä saattaa kuulostaa ällöttävämmältä, mitä se todellisuudessa on. Mirabilen mukaan majoneesia nimittäin käytetään öljyn tilalla ja se tekee kakusta kostean. Majoneesi myös auttaa siihen, että sokeri ei tule kakusta liian voimakkaasti esille.

Mirabilen isoäiti käytti majoneesia suklaakakkua tehdessään, kun hän työskenteli perheen yhteisessä ravintolassa. Kuuluisa suklaakakun resepti löytyy täältä.

Lähde: The Kansas City Star

Lue myös: Sulje sipsipussi vaivattomasti – katso havainnollistava video helposta kikasta