Kuva: Fotolia

Löytyvätkö jo puhelimestasi? 4 hyödyllistä sovellusta helpottavat kodinhoitoa

05.03.2016 09:15 - Iiro Myllymäki

Sovellukset eivät valitettavasti siivoa puolestasi, mutta vinkkien antamisessa ja tavaroiden organisoimisessa ne ovat päteviä.

Jos kotisi on kuin harakanpesä, josta on mahdoton löytää tärkeitä tavaroita, kannattaa sinun hyödyntää kännykkäsovelluksia. Popsugar-sivusto listasi neljä sovellusta, jotka auttavat pitämään kodin kuosissa.

1. BrightNest 

BrightNest-ilmaissovellus on pullollaan informoivia artikkeleita muun muassa siivoamisesta, ruoanlaitosta ja sisustamisesta. Raikkaan värikäs sovellus tarjoaa myös käyttäjälle kustomoituja vinkkejä juuri oman kodin tarpeisiin.

2. Sortly

Sortlylla voit organisoida tavarasi erilaisiin virtuaalisiin kansioihin (esimerkiksi Koti > Makuuhuone > Vaatekaappi > Korurasia > Sormus), joten enää ei tarvitse painaa jokaisen tavaran sijaintia mieleen. Voit liittää näihin kansioihin kuvia ja videoita tavaroistasi. Muuton yhteydessä on kätevä etsiä pikkutavaransa sovelluksen avulla. Tämäkin sovellus on ilmainen.

3. AllThingsMine 

AllThingsMine auttaa pysymään elektronisten laitteiden metkujen perässä. Skannattuasi laitteen viivakoodin tai lisättyäsi laitteen sovellukseen netistä, ilmaiseksi hankittava AllThingsMine kokoaa yhteen tiedot laitteesi takuusta, arvosteluista ja käyttöoppaista. Sovelluksella voit olla yhteydessä ystäviisi ja katsoa, mitä laitteita he omistavat ja millaisia arvioita he ovat niille antaneet.

4. HomeRoutines

Tämä sovellus auttaa pitämään kiinni pakollisista rutiineista. Voit jakaa esimerkiksi eri siivoustehtävät tietyille päiville tai tiettyyn kellonaikaan, ja sovellus pitää muistuttamisella huolen, etteivät hommat jää unohduksiin. Sovellus maksaa 4,99 euroa.

Lue myös: Saatko sotkusta hermoromahduksen? 15 asiaa, jotka vain ylisiivot ihmiset ymmärtävät

Lähteet: Popsugar, BrightNest, Sortly, AllThingsMine, HomeRoutines

Kilpailut

Uusimmat