Viipaloituja banaaneja kannattaa pitää varmuuden vuoksia aina edes rasiallisen verran pakkasessa. Niistä kun syntyy hetkessä superherkkullinen jälkiruoka, jonka valmistamiseen menee vain muutama minuutti.
Tarvitse seuraavat ruoka-aineet:
5-6 keskikokoista banaania pilkottuna ja pakastinkylminä. ( jos niitä ei ole valmiina, pilko banaanit ja anna niiden olla pakkasessa noin neljän tunnin ajan)
5 ruokalusikallista maitoa
2 ruokalusikallista juoksevaa hunajaa
mantelirouhetta
Toimi näin:
Ota banaanit pakkasesta ja laita ne monitoimikoneeseen. Heitä joukkoon myös maito ja soseuta tuotteet tasaiseksi massaksi.
Ota massa kulhosta ja jaa jälkiruokakippoihin. Ripottele päälle mantelilastuja ja hunajaa. Nauti heti.
Lähde: Good Housekeeping