Kuva: Fotolia

Ärsyttääkö jatkuva lumisade? Listasimme kuumimmat äkkilähdöt edullisesti

09.11.2016 20:15 - Senja Rapila

Muun muassa Kanariansaaret hemmottelevat turisteja vielä +20 keleillä.

Talvi ja päiviä kestävä lumimyräkkä yllättivät suomalaiset ajoissa tänä vuonna, joka saattaa saada monet haikailemaan lämpimämpään. Jos siis haluat paeta lämpöön vielä ennen joulua, listasimme sinulle erilaisia äkkilähtöjä ja matkakohteita seuraavalle kuukaudelle.

Voit tutustua koottuihin matkakohteisiin alapuolella.

(kuva: Fotolia)

1. Kanariansaaret

Kanariansaaret houkuttelevat jatkuvasti turisteja sillä, että se on suhteellisen edullinen lomakohde - ja varsin lähellä Suomea. Fuerteventura, Lanzarote ja Teneriffa ovat perinteisesti suomalaisten suosimia lomakohteita. 

Lämpötila joulukuussa: 15-21°C

Äkkilähdöt Kanariansaarille maksavat tällä hetkellä 130 eurosta ylöspäin. Arvioitu hinta sisältää vain lennot matkakohteesen.

(kuva: Fotolia)

2. Kreikka

Kreikka on historiasta kiinnostuneen turistin unelmakohde. Maahan kuuluu Manner-Kreikan lisäksi noin kaksi tuhatta saarta, joista vain osa on asuttuja. Kohteet ovat keskenään erilaisia ja niiden lämpötilat vaihtelee huomattavasti.

Kreikan pääkaupunki Ateena on yksi suosituimmista kaupunkikohteista. Lisäksi Kreikasta löytyy paljon rantalomakohteita ja runsaasti maittavaa ruokaa ja kulttuuria. Kreikka sopii rantaloma-, aktiiviloma-, kaupunkiloma- sekä ruokalomakohteeksi.

Lämpötila joulukuussa: Ateena 11-15°C

Äkkilähdöt Kreikkaan maksavat tällä hetkellä 260 eurosta ylöspäin. Arvioitu hinta sisältää vain lennot matkakohteesen.

(kuva: Fotolia)

3. Kypros

Kypros on Välimeren kolmanneksi surin saari Sisilian ja Sardinian jälkeen. Kypros on yksi suomalaisten suosituimmista lomakohteista ja ihastuttaa karulla luonnollaan. Agia Napassa on Kyproksen vilkkain yöelämä, jos haet lomailulta jotain muuta kuin auringonpalvontaa.

Lämpötila joulukuussa: 17°C

Äkkilähdöt Kyprokselle maksavat tällä hetkellä 490 eurosta ylöspäin. Arvioitu hinta sisältää vain lennot matkakohteesen.

(kuva: Fotolia)

4. Espanja, Barcelona

Barcelona on yksinkertaisuudessaan yksi suomalaisten suosikkilomakohteista, jos haluaa lomaltaan jotain muuta kuin rannalla makoilua. Espanjalainen kulttuuri ja värikkäät rakennukset koristavat Katalonian pääkaupunkia, joka tekee Barcelonasta täydellisen lomakohteen perheille. Kaupungissa on myös todella hyvät shoppailumahdollisuudet.

Lämpötila joulukuussa: 10°C

Äkkilähdöt Barcelonaan maksavat tällä hetkellä 190 eurosta ylöspäin. Arvioitu hinta sisältää vain lennot matkakohteesen.

(kuva: Fotolia)

5. Arabiemiirikunnat

Arabiemiirikunnat on upea lomakohde kaupunkilomailijoille, jotka haluavat lomaltaan luksusta. Minne tahansa menetkin tässä näyttävässä kaupungissa, tulet elämään herroiksi.

Abu Dhabi ja Dubai tunnetaan suurista ostoskeskuksistaan ja pilvenpiirtäjistään. Lisäksi jos alat kaipaamaan lunta, voit vierailla Ski Dubaissa, sisätiloissa olevassa laskettelukeskuksessa.

Lämpötila joulukuussa: 20-26°C

Äkkilähdöt Arabiemiirikuntiin maksavat tällä hetkellä 175 eurosta ylöspäin. Arvioitu hinta sisältää vain lennot matkakohteesen.

(kuva: Fotolia)

6. Thaimaa

Thaimaa on rantaparatiisi lämmön rakastajalle varsinkin talviaikaan, kun lämpötilat ovat jopa siedettäviä. Jos kaipaat edullisia hintoja, shoppailua tai rantalomailua, Thaimaa on sinulle oiva lomakohde.

Bangkokissa on rajattomat ostosmahdollisuudet ja muun muassa Koh Lantalla voit köllötellä kilometrien pituisilla rannikoilla jopa yksin. Voit lukea Voice.fi:n omat matkavinkit Thaimaahan täältä.

Lämpötila joulukuussa: 25-31°C

Äkkilähdöt Thaimaahan maksavat tällä hetkellä 490 eurosta ylöspäin. Arvioitu hinta sisältää vain lennot matkakohteesen.

Äkkilähtöjä löydät muun muassa näiltä sivustoilta:

https://www.ebookers.fi/akkilahdot

http://www.rantapallo.fi

http://www.tui.fi/akkilahdot

http://www.tjareborg.fi/akkilahdot

http://www.napsu.fi/matkailu/akkilahdot

http://www.aurinkomatkat.fi/akkilahdot

http://www.apollomatkat.fi/matkatarjoukset/akkilahdot

http://www.lomamatkat.fi/kampanjat/akkilahdot/

http://www.detur.fi/akkilahdot

Lue myös: Maailman lyhyin lentoreitti avattiin - lentoaika alle 10 minuuttia

Lue myös: Missä päin maailmaa käy eniten turisteja? Katso kiinnostavimmat kaupungit

Lue myös: Lonely Planet listasi parhaimmat matkakohteet - Suomi sijalla 3

Kilpailut

Uusimmat