Kuva: Shutterstock

Bali vetoaa turisteihin: Älkää poseeratko asiattomasti Hindu-temppeleiden luona!

23.09.2018 18:15 - Senja Rapila

Tällä hetkellä maassa etsitään länsimaalaisia turisteja, jotka ovat epäkunnioittavalla käytöksellään häpäisseet temppeleitä.

Huffington Post -julkaisun mukaan Balilla etsitään tällä hetkellä länsimaalaisia turisteja, jotka ovat poseeranneet paikallisilla temppeleillä asiattomasti. Kerrotaan, että turistien käytös on muuttunut vuosi vuodelta epäkunnioittavampaan suuntaan.

Kerrotaan, että Balin hallitus aikoo arvioida uudelleen sen, annetaanko turistien vierailla paikallisilla, pyhillä temppeleillä. Temppeleillä vieraillessa paikallisten ja turistien tulee noudattaa käyttäytymistä ja pukeutumista koskevia sääntöjä.

Aihe tuli ajankohtaiseksi jälleen sen jälkeen, kun Balilla tanskalaiset turistit olivat kyykkien poseeranneet pyhäkössä kameralle Pura Luhur Batukaru -temppelissä. Valokuvat levisivät laajalle internetiin. Jumalanpilkka on rikos Indonesiassa. Paikalliset viranomaiset yrittävät vieläkin paikallistaa turistia, joka otti kuvat.

Vuonna 2016 Balilla järkytyttiin, kun Instagramiin levisi otos nuoresta naisesta bikineissä, joka poseerasi jooga-asennossa temppelin oven suulla.

Lähde: Huffington Post

Lue myös: Turisti teki järkyttävän löydön - Airbnb-asunnosta löytyi piilotettu kamera

Lue myös: Varo taskuvarkaita - listattuna omistamasi asiat, joita vorot erityisesti vaanivat

Kilpailut

Uusimmat