Kuva: Splash

Käyttäisitkö tuhansia euroja ihonhoitoon kuussa? Lue Hollywood-tähtien hulluimmat kauneusrutiinit

23.04.2016 20:15 - Tiina Svensk

Hollywood-tähdet eivät pihistele, kun kyse on kauneudenhoidosta.

Luksustuotteet, kampaamokäynnit, ihonhoitorutiinit... Kaikki kauneudenhoitoon liittyvät asiat ovat Hollywoodissa aivan omalla tasollaan. Jos tuntuu, että käytät kampaamokäynteihin ja itsesi hemmotteluun paljon rahaa, kannattaa lukea Yahoo -sivuston listaamat rutiinit, joita maailman kuuluisimmat mallit ja näyttelijät noudattavat:

50 kampaamokäyntiä vuodessa: Kampaamokäynti on loistava keino päivittää oma tyyli ja tuntea olonsa loistokkaaksi. Kylie Jennerille kampaamaajalla käyminen - tai oikeastaan hänen kotikäyntinsä - on taas arkista, sillä Jennerin laskettiin vaihtaneensa hiustyyliä peräti 50 kertaa vuoden 2015 aikana.

Kosmetologikäynnit: Monet julkisuuden henkilöt panostavat säännöllisiin kosmetologikäynteihin ainakin kerran kuukaudessa. Gwyneth Paltrow sen sijaan haluaa pitää ihostaan niin hyvää huolta, että käy kosmetologilla kerran viikossa. Paltrowin suosikkihoito, ihon mikrokuorinta, maksaa lähes 2000 euroa kuukaudessa. 

Raskausarvet piiloon: Raskausaikanaan Chrissy Teigen huolehti mahdollisista raskausarvista, jotka ovat hänen suvussaan perinnöllisiä. Jotta raskausvatsan iho ei olisi kärsinyt, Teigen hoiti sitä seerumilla. Yksi pullo Teigenin suosimaa seerumia maksoi 390 euroa, mutta oli Yahoon artikkelin mukaan hintansa arvoinen. 

Lue myös: Olivia Munn paljasti muuttuneiden kasvojensa salaisuuden - kaksi luonnollista syytä

Lähde: Yahoo

Kilpailut

Uusimmat