Kuva: Fotolia

Haluatko tuoksua raikkaalta pidempään? Vinkkejä hajuveden säilymiseen iholla

26.06.2016 19:15 - Joose Koskiranta

Hajuvedestä saa kaiken irti, kunhan tietää oikeat keinot.

Laadukkaat hajuvedet voivat maksaa sen verran paljon, että niiden toivoisi säilyvän mahdollisimman pitkään ja tuoksuvan hyvältä. 

Woman on listannut viisi asiaa, joiden avulla hajuvetesi säilyy pidempää ihollasi. 

Laita hajua kerroksittain. Kallis tapa saada tuoksusi pysymään pidempään on investoida samaa sarjaa olevaan suihkusaippuaan, kosteusvoiteeseen ja hajuveteen ja käyttää niitä välittömästi toistensa jälkeen.

Kosteuta ihosi ennen hajun laittamista. Pääset jo pitkälle voitelemalla ihosi hajustamattomalla kosteusvoiteella. Hajuveden öljyt tuoksuvat pidempään kostealla iholla.

Kolme eri hajuvesiversiota. Parfyymi, joka on hajuveden vahvin versio, pitää tuoksun noin yhdeksän tunnin ajan, eau de parfum viidestä seitsemään tuntia ja eau de toilette noin neljä tuntia.

Mieti tuoksua. Voi olla, että kevyet ja raikkaat kukkatuoksut ovat suosituimpia, mutta ne eivät kestä kauaa. Sen sijasta painavat ja vahvat hajuvedet pitävät tuoksun pisimpään.

Ruiskuta oikeisiin kohtiin. Hajuvesi tuoksuu parhaiten paikoissa, joissa iho on lämpimintä. Pulssikohdat kuten kaula, ranne ja kyynärpäät ovat hyviä paikkoja.

Lue myös: Arkista poninhäntäkampausta ei kannata pitää päivittäin

Lähde: Woman

Uusimmat