Kuva: Fotolia

5 yllättävää ja toimivaa kauneusniksiä - ota kokeiluun

02.04.2017 19:45 - Karoliina Kotala

Kauneuden saralla on vuosikymmenten saatossa esitelty toinen toistaan jännittävämpää tuotetta ja hoitoa. Toisinaan kuitenkin yksinkertaisetkin niksit voivat olla yllättävänkin tehokkaita.

Kauneuden saralla moni on kuullut toinen toistaan kätevämpiä niksejä. Alla kuitenkin joukko hyväksi havaittuja kotikonsteja, joihin harva on törmännyt.

Sudit puhtaaksi

Meikkisudit saat helposti puhtaaksi sekoittamalla keskenään nestemäistä tiskiainetta sekä oliiviöljyä. Puhdista sudit kyseisessä seoksessa, huuhtele huolellisesti ja anna kuivua.

Uudet kengät istuviksi

Jos olet ostanut uudet korkokengät, sandaalit tai avokkaat ja haluaisit, että ne istuisivat kivuttomasti ennen kuin otat ne käyttöön on siihen olemassa helppo konsti. Laita jalkaan paksut sukat ja laita kenkä jalkaan. Ota hiustenkuivaaja ja puhalla kuivaajalla kenkää 15 sekunnin ajan, jotta kengän pinta lämpenee. Liikuttele samalla varpaitasi. SIten kenkä muotoutuu jalkasi malliin ja on valmiiksi mukavampi jalassa.

Kynsilakka kuivaksi

Kynsilakan kuivumisen odottelu voi olla tylsää puuhaa. Pinnan kuivumiseen kunnolla voi mennä tunti ja lakan täydelliseen kovettumiseen jopa neljä tuntia. Jos haluat nopeuttaa prosessia, laita sormenpääsi lakan levittämisen jälkeen kulhoon, jossa on jäisen kylmää vettä sekä jääpaloja. Anna olla minuutin ja lakka on kuiva.

Hiuspinnit pysymään

Jos hiuspinnit eivät tunnu pysyvän liukkaan hiuksen pinnassa, suihkuta pinneihin hiuslakkaa ennen kuin asetat ne hiuksiisi. Siten ne pysyvät tehokkaammin paikallaan.

Lue myös: Haluatko nopeasti kasvot hoikemman näköisiksi? Kokeile kahta tehokasta keinoa

Lähde: The Fashion Spot

Kilpailut

Uusimmat