Kuva: Instagram

Meikkitaiteilijan vinkit raikkaaseen kesämeikkiin: "Vähemmän on enemmän"

05.05.2017 21:45 - Rea Tallgren

Australialainen meikkitaiteilija neuvoo pitämään huolen siitä, että oikeat kohdat kasvoista korostuvat, sillä katse hakeutuu niihin.

Australialainen meikkitaiteilija Ania Milczarczyk paljastaa parhaat vinkkinsä siihen, miten kasvoista saa otettua kaiken irti ja millaiset asiat nyt ovat muodissa meikkien saralla. Milczarczyk antaa muun muassa seuraavanlaisia ohjeita: 

Korosta aina sellaisia kohtia, joihin ihmisten katse muutenkin hakeutuu. Laita korostusväriä aina korostusväriä nenänpäähän, otsalle ja kulmaluille.

Pidä huoli siitä, että meikkivoiteesi vastaa ihosi oikeaa väriä. Jos kasvosi ovat kuin pronssinen veistos, mutta vartalosi jäävuoren vaalea, näyttää se hassulta. Mikäli mahdollista, testaa meikkivoidetta luonnonvalossa. 

Älä käytä liikaa meikkiä. Jos ihosi ei vaadi meikkivoiteella tasoittamista, älä turhaan peitä sitä. Voit korostaa niitä kohtia, joita haluat, ja jättää muut meikittä. 

- Minä aina ajattelen, että vähemmän on enemmän, Milczarczyk summaa. 

Kerroimme aiemmin kolme painavaa syytä sille, miksi naiselle ei ikinä saisi sanoa, että hän näyttää paremmalta ilman meikkiä. Pääset lukemaan tuon jutun tästä

Lue myös: Maskeeraaja loi jokaiselle horoskooppimerkille upean meikin - katso!

Lue myös: Uusi tapa kiinnittää irtoripset ei rasita omia ripsiä - onnistuu sekunnissa

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat