Kaikki artikkelit

Poliisi sai epäillyn kiinni jo samana päivänä.
Listalla on tapahtunut muutoksia viime vuoden samaan ajanjaksoon nähden.
Kaikkien ilmoitettujen tapausten määrä nousi kasvuun.
Uudet ominaisuudet auttavat suojaamaan nuoria seksuaaliselta kiristykseltä ja intiimien kuvien väärinkäytöltä.
Joka kolmas nainen maailmassa kokee lähisuhdeväkivaltaa. Lähisuhdeväkivalta tapahtuu pääosin piilossa ja uhreilla on korkea kynnys puhua aiheesta sekä hakea apua.
Nuoret ja keski-ikäiset naiset kokevat henkistä ja fyysistä lähi- ja parisuhdeväkivaltaa muita useammin.
Zyskowicz odotti metroa, kun hyökkääjä tuli lähietäisyydelle.
Näyttelijä kertoo julkaisussaan, että hänen on ollut vaikea puhua Nälkäpeli-elokuvista tapahtumien vuoksi.
Brooke Shields kertoo kokemastaan seksuaalisesta väkivallasta uutuusdokumentissa, joka esitettiin Sundance-filmifestivaalilla.
- Tajusin, että tein virheen, kun päästin heidät sisälle asuntooni, kertoja muistelee Siitä on vaikea puhua -podcastissa.
Ireland Baldwin puhuu TikTok-julkaisussaan muun muassa siitä, että hän teki abortin sen jälkeen, kun hänet raiskattiin teini-ikäisenä.
Hyökkäyksiä on tehty monissa eri maissa.
Yli vuosikymmenen seksuaalisesti väkivaltaisessa suhteessa elänyt nainen kertoo podcastissa, miksi suhteesta oli vaikeaa lähteä.
Uutinen Texasin kouluampumisesta on koskettanut monia.
Onnettomuuden seurauksena kertojan kallo murtui kolmesta kohtaa, pikkurillin viimeinen nivel oli 70 prosenttisesti irti, keuhko oli puhennut ja hän oli saanut lukuisia muita haavoja.
Yhdysvaltalaisen Pew Research Centerin tekemän tutkimuksen mukaan kolmasosa alle 35-vuotiaista naisista sanoo joutuneensa virtuaalisen seksuaalisen häirinnän kohteeksi.