Meikkitaiteilijan luonnosta inspiroituneet lookit hätkähdyttävät - huulilla kuollut ampiainen

27.05.2017 19:15 - Iiro Myllymäki

Kuvissa nähdään myös elävä etana ja aitoa sammalta.

Instagram on täynnä meikkitaiteilijoiden kuvia, joten joukosta erottautuminen on hankalaa. Jotkut erottuvat joukosta erikoisella kulmakarvatyylillä, joka kohoaa yllättäen trendiksi. Jotkut taas saavuttavat suosiota meikkaamalla meemejä silmäluomiin.

Butterflyjasmine49-nimellä Instagram-tiliä pitävä Jasmine on onnistunut keräämään yli 50 000 seuraajaa kuvapalvelussa. Hän on ihastuttanut seuraajiaan jakamalla kuvia hätkähdyttävistä meikkauksistaan ja maskeerauksistaan, jotka monesti hehkuvat kirkkaissa väreissä ja saattavat sisältää jopa hieman pelottavia elementtejä.

Uusimmissa kuvissaan Jasmine on ottanut inspiraatiota luonnosta. Oikeastaan luonnosta on otettu muutakin kuin pelkkää inspiraatiota, sillä uusien meikkilookien osana nähdään muun muassa aito elävä etana, kuollut ampiainen ja sammalta.

Esimerkiksi ampiaisen sisältävä kuva on jakanut voimakkaasti kommentoijien mielipiteitä.

”Kammottavan kekseliästä. Rakastan tätä pelokkaasti,” kuuluu yksi kommentti.

”Voin katsoa toinen toistaan karumman näköisiä erikoisefektimeikkejä räpäyttämättä silmiäni, mutta tämä todella sai minut pelästymään. Tämä on kaunista, ja selailin sivuasi läpi ja näin miten lahjakas olet, hyvää työtä!”, kommentoi toinen.

”Näyttää ällöttävältä”, kommentoi puolestaan yksi.

”Sori vaan, mutta kuolleiden ampiaisten liimaaminen huulille on vastenmielistä”, kuuluu yksi kriittinen kommentti.

Lue myös: 10-vuotiaan pojan meikkaustaidot hämmästyttävät: "Olen niin kateellinen"

Lähde: Refinery29

Kilpailut

Uusimmat