Suomalaismeikkaajan kulmakarvapilan vaikutukset leviävät - katso kuva uusimmasta trendistä

05.05.2017 21:15 - Iiro Myllymäki

Suomalaismeikkaaja Stella Sirosen höyhenkulmakarvat innoittivat yhdysvaltalaisnaista leikittelemään kulmakarvoillaan. Lopputulos on kerännyt tuhansittain tykkäyksiä Instagramissa.

Uutisoimme muutama viikko sitten suomalaismeikkaaja Stella Sirosesta, jonka meikkipila käynnisti laajalle levinneen kulmakarvatrendin. Nainen jakoi pilailumielessä Instagram-tilillään kuvan höyhenennäköisiksi meikatuista kulmakarvoistaan ja päätyi lukuisten kansainvälisten viihde- ja lifestyle-sivustojen uutisotsikoihin.

Kulmakarvavillitykset eivät tähän loppuneet. Nyt harlibi-nimellä Instagramissa meikkitaidettaan jakava yhdysvaltalainen nainen on käynnistänyt trendin ”lohikäärmekulmakarvoista”. Nainen on kerännyt tuhansittain tykkäyksiä kuvalla, jossa hän oli meikannut kulmakarvansa lohikäärmemäisen piikikkäiksi. Kuvatekstissä nainen mainitsee lookin inspiraatioksi juurikin suomalaismeikkaaja Stella Sirosen.

Lohikäärmekulmakarvojen kehittelijä kuvailee uutta kulmakarvailmettä ”hauskaksi ja oudoksi”, ja sitä se ehdottomasti on. Nähtäväksi jää, kuinka laajalle uusi trendi leviää.

Lue myös: Piikkilanka- ja höyhenkulmakarvat ovat kuumin trendi juuri nyt - katso oudot kuvat

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat