Kuva: Fotolia

Parhaat kauneusvinkit koottiin yhteen - Ota käytännölliset niksit talteen!

09.07.2017 19:45 - Tiina Svensk

Hyviä vinkkejä kauneuden- ja ihonhoitoon voi tuskin koskaan olla liikaa.

Miten toiset ihmiset tuntuvat hoitavan kauneuden- ja ihonhoitorutiininsa niin paljon vaivattomammin? Todennäköisesti heillä on käytössään kaikista parhaimmat vinkit ja niksit, jotka he ovat soveltaneet arkeensa.

SELF -sivusto listasi kaikista käytännöllisimmät vinkit - mitä näistä aiot kokeilla ensimmäisenä?

1. Pidä silmänympärysvoide ja kynsilakka jääkaapissa: Jääkaappi on loistava paikka säilyttää silmänympärysvoidetta: kun voide pysyy viileänä, se helpottaa turvotusta silmien ympärillä. Viile ympäristö estää myös kynsilakkaa paksuuntumasta ajan kuluessa.

2. Levitä tuotteet aina ohuimmasta paksumpaan: Ihonhoitorutiinien perussääntö on, että tuotteet kannattaa aina levittää kasvoille siten, että levittät koostumukseltaan ohuimman ensin ja paksuimman viimeisenä.

3. Luota aina huulipunaan: Jos sinun täytyy valita mukaasi vain yksi meikkituote, ota huulipuna. Piristät ilmettäsi kirkkaalla punalla hetkessä - huulien lisäksi voi sipaista sitä myös punaksi poskillesi!

4. Älä koske kasvojasi: Kädet ovat täynnä likaa ja bakteereita - älä siis hiplaa kasvojasi, ellei ole aivan pakko!

5. Öljyisen ihon pelastus ovat öljyt: Öljyisestä ihosta ei pääse eroon - sitä voi vain hoitaa oikein. Älä välttele kasvoöljyjä, sillä ne ovat juuri oikea tuote rasvaiselle iholle.

6. Sipaise hiuksiisi hoitoainetta ennen uima-altaaseen hyppäämistä: Jos olet matkalla uimaan altaaseen tai rannalle, sipaise hiuksiisi hoitoainetta ennen veteen sukeltamista. Suojaat hiuksiasi uima-altaan kemikaaleilta ja meriveden suolalta.

7. Käytä kuivashampoota illalla: Kun suihkautat kuivashampoon hiuksiisi ennen nukkumaanmenoa, annat sille aikaa vaikuttaa - ja saat tulevalle päivälle entistä paremman lopputuloksen. 

8. Paras tapa suojata iho ikääntymiseltä on aurinkorasva: Ihon suojaaminen UV-säteilyltä pitää sen myös nuorempana pidempään - älä siis unohda auringolta suojautumista!

Lue myös: Haaveissa kauniin kiiltävät hiukset ilman rasvoittumista? Ammattilaisen vinkeillä onnistut

Lue myös: Häät: Vuoden kaunein morsiuspuku valittiin - voiton vei prinsessamainen unelma

Lue myös: Uusin hiustrendi on kuin yksisarvisella - kehtaisitko kulkea kaupungilla?

Lähde: SELF

Kilpailut

Uusimmat