Kuva: Instagram

Upeimmat työvaatteet ikinä? Lentoyhtiön työntekijöiden vaatteet ovat silkkaa huippumuotia

11.07.2017 17:15 - Iiro Myllymäki

Hainan Airlinesin matkustamohenkilökunnan uudet univormut on suunnitellut muotisuunnittelija Laurence Xu.

Työvaatteet harvemmin näyttävät huippumuodikkailta. Toisin on kiinalaisen lentoyhtiön Hainan Airlinesin matkustamohenkilökunnan vaatteiden laita. Lentoyhtiön stuertit ja lentoemännät ovat saaneet päälleen huippumuodikkaita luomuksia, joita nyt netissä ihastellaan.

Hainan Airlines on tehnyt yhteistyötä muotisuunnittelija Laurence Xun kanssa. Xu on suunnitellut matkustamohenkilökunnalle tyylikkäät ja elegantit vaatteet, joita jopa esiteltiin aiemmin tänä vuonna Paris Couture Week -tapahtumassa. Vaatteet näyttävätkin erittäin sopivilta catwalkille. Jos alla oleva Instagram-kuva ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.

Naisten vaatetus on saanut inspiraationsa perinteisestä kiinalaisesta cheongsam-puvusta. Vaatteissa on pyritty yhdistämään länsimaista tyyliä kiinalaisiin perinteisiin. Hainan Airlines on jakanut kuvan puvuista Instagramissa, missä puvut ovat saaneet osakseen ylistäviä kommentteja.

”Stylistinä ja suunnittelijana voin sanoa, etten ole koskaan nähnyt elegantimpia, seksikkäämpiä, tyylikkäämpiä ja kauniimpia univormuja. Pelkästään tämän takia haluan matkustaa lennollanne”, on eräs kommentoinut.

Lisää kuvia vaatteista pääset näkemään alla olevalta videolta. Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.

Lue myös: 37 vuotta naimisissa olleen pariskunnan asuvalinnat kääntävät katseita - katso

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat