Kuva: Fotolia

Ripsienpidennyksillä oli karut seuraukset: "Hänen ripsensä eivät enää koskaan ole kuin ennen"

05.09.2017 08:45 - Reija Saarinen - Luettu 16 246 kertaa

Asiantuntijan mukaan kannattaa aina tehdä taustatyö ennen kuin varaa ajan.

Ripsien pidennykset ovat jo pidemmän aikaa olleet monelle arkipäivää. Ne helpottavat meikkaamista ja ovatkin siitä syystä saavuttaneet suuren suosion.

Ikävä kyllä tässä rutiinitoimenpiteessäkään ei kaikki aina mene suunnitelmien mukaan. Sen joutui kokemaan eräs nainen, joka sai ripsien laiton jälkeen silmiinsä niin pahan tulehduksen, että hänen ripsensa tippuivat pois.

Hän saapui Australiassa sijaitsevaan kauneussalonkiin hakemaan apua. Ikävä kyllä mitään ei ollut enää tehtävissä, sillä ripset olivat niin vahingoittuneet.

"Tee tutkimustyötä ennen kuin menet ottamaan ripsiä. Tämä nuori nainen menetti ripsensä. Hän halusi uudet ripset syntymäpäiväjuhliinsa, mutta en voinut tehdä sitä, sillä hänellä ei ollut enää lainkaan omia ripsiä. Ripset olivat niin huonossa kunnossa, että ne tippuivat pois, kun kosketin niitä pinseteillä. Ikävä kyllä hänen ripsensä eivät enää ehkä koskaan ole niin kuin ennen.

Älä siis pelkää tehdä tutkimustyötä. Jos laitat ripsesi ammattilaisella, voit käyttää niitä huoletta jopa vuosien ajan ilman taukoa," salongin omistaja kertoo Facebookissa.

Kuvat ripsistä voit katsoa täältä.

Lue myös: Uusi tapa kiinnittää irtoripset ei rasita omia ripsiä - onnistuu sekunnissa

Lähde: Independent

Arvostele artikkeli

Kuuntele ohjelmia ja lempikanavaa puhelimellasi

RadioPlay tarjoaa mielenkiintoisia sisältöjä kuunneltavaksi silloin kuin sinä haluat.

Lataa puhelimeesi RadioPlay -sovellus!

Lataa App Storesta Lataa Sovellus Google Play:stä

Suosittelemme

Uusimmat