Kuva: Wenn

Nyt kannattaa ottaa mallia viihdetaivaan tähdistä: Poimi ideat parhaista meikeistä ja kampauksista

18.09.2017 16:45 - Karoliina Kotala

Jos kaipaat inspiraatiota tai uusia ideoita kauneuden saralla, kannattaa mallia ottaa viihdetaivaan kaunottarista.

Televisiomaailman tunnetuimmat kaunottaret kokoontuivat sunnuntaina Primetime Emmy 2017 -gaalaan ja punaisella matolla nähtiinkin toinen toistaan upeampaa tähteä. Enne salamavalojen eteen astumistaan, tähdet laitetaan juhlakuntoon huippustylistien, meikkitaiteilijoiden ja kampaajien avustuksella, jotka ovat perillä ajankohtaisimmista trendeistä. Siksi inspiraatiota kannattaakin poimia punaisen maton upeimmista meikeistä ja kampauksista.

Sarah Hylandin meikki on kiinnostava ja pukee tähden hiusten-, silmien- ja ihonsävyä upeasti. Kaunis syksyinen sävymaailma on ajankohtainen valinta.

(kuva: Wenn)

Jane Krakowskin platinablondi polkka on juuri täydellisen mittainen ja erittäin trendikäs.

(kuva: Wenn)

Priyanka Chopran silmiä ja huulia koristaa lähes sama sävy, joka pukee ruskeasilmäistä kaunotarta täydellisesti. Rohkea meikki kannattaa ottaa kokeiluun illan juhliin.

(kuva: Wenn)

Reese Witherspoon panostaa meikissään klassisen punaisiin huuliin ja luonnollisiin silmiin. Hiuksissa nähdään siisti raidoitus, joka sulautuu vehnänvaaleisiin kutreihin.

(kuva: Wenn)

Shailene Woodleyn kampaus taipuu moneen ja kehystää kauniisti kasvoja. Meikissä keskitytään kissamaisiin silmiin.

(kuva: Wenn)

Vanessa Kirbyn rennot kiharat ovat valloittava näky. Luonnollinen silmämeikki saa vastapainoa syvän punaisista huulista.

(kuva: Wenn)

Jessica Bielin kampaus henkii vanhan ajan Hollywood-glamouria. Tumman ruskea sävy saa kontrastia vaaleista raidoista. Persikkaisen hempeä meikki on luonnonkauniille tähdelle juuri sopiva.

(kuva: Wenn)

Erin Limin boheemi lettikampaus on ihastuttava. Ruskeita silmiä kehystää roosanpunertava luomiväri ja hempeät huulet. Katse kiinnittyy kuitenkin ennen kaikkea tähden hehkuvaan ihoon.

(kuva: Wenn)

Lue myös: Piirtäisitkö kasvoillesi jopa neljät kulmakarvat? - katso kuvat uusimmasta trendistä

Lue myös: Syksyn ihanimmat korvakorut eivät jää huomaamatta - poimi suosikkisi ja ihastu

Kilpailut

Uusimmat