Kaikki artikkelit

Pelkällä laukulla saa tehtyä asussa jo paljon.
Jenner oli jakanut videon Instagram-tarinoissaan.
Kaupallinen yhteistyö: Norra Helsinki. Kyllä, olen laukkufetissinainen. Varsinkin kirjekuorilaukut, clutchit, kaikki söpöt, kauniit ja pienet laukut saavat pulssini nousemaan ja rakkaushormonin leviämään pitkin aivokäytäviä (onko olemassa aivokäytäviä?). Siispä, kun äskettäin lanseerattu laukkufirma Norra Helsinki ehdotti yhteistyötä kanssani, en epäröinyt hetkeäkään. En siis sekuntiakaan.
Mesh-ostoskassilla osoitat muotitietämyksesi.
Puhelin, kuppikakku vai ananas - laukkumarkkinoilla riittää nyt vaihtoehtoja.
Läpinäkyvää ja luonnonmateriaaleja - näitä halutaan nyt veskamarkkinoilla.
Laukut ottavat jälleen ämpärin muodon.
Pikkujouluissa saa säväyttää myös kenkien avulla.
Näytöksessä nähtiin laaja kattaus kevään asustetrendejä.
Syksyn himoituimpien laukkujen hinnat eivät pyöri pilvissä.
Hollantilaissuunnittelijan mallisto saa veden kielelle.
Brittiläinen seurapiirikaunotar on törsännyt merkkikäsilaukkuihin noin 126 000 euroa. Hän on järjestänyt niille myös varsin ylelliset olosuhteet.  
Aina tyylikkään ja arvokkaan näköinen look ei vaadi suurten summien pulittamista jokaisesta vaatekappaleesta. Televisiotähti Caroline Stanbury vinkkaa, mihin kannattaa panostaa.
Juhlatyylin viimeistelee kaunis käsilaukku. Voice poimi parhaat juhlaan kuin juhlaan.
Paola Suhonen on suunnitellut Seppälän syksyyn malliston, joka saapuu kauppoihin marraskuun alussa. Suunnittelijayhteistyö on Suomessa ainutlaatuinen: elokuvaohjausta opiskeleva Suhonen on valmistanut myös lyhytelokuvan "Gone With The River", joka vie malliston tarinan Brooklynin maisemiin.
Ristomatti Ratian suunnittelema Olkalaukku oli klassikko jo syntyessään vuonna 1971: markiisikankaiset laukut olivat tilavat ja tyylikkäät ja löysivät nopeasti tiensä suomalaisten olkapäille.