Kuva: Fotolia

Mikä ihmeen kuivanaamio? Testasimme uusimman kauneustrendin

22.12.2017 19:45 - Henna Koste

Uutuusnaamiot muuttavat käsityksesi kasvonaamioista.

Kasvonaamiot kuuuvat ihonhoidon perustuotteisiin. Naamiosta riippuen hyvä aika hemmotteluhoidolla on viikon välein. Valitse naamio ihotyyppisi mukaan. Kuiva iho kaipaa kosteutusta, kun taas rasvoittuvaa palvelee eniten syväpuhdistava naamio. Kasvonaamioita on toki helppo tehdä itsekin. 

Nyt kauneusmarkkinoilla jyräävät muun muassa kuivanaamiot. Testasimme tämän hetken kiinnostavimmat tuotteet. 

Camellia Happy Mask, Cocostar 3,90 e

Kangasnaamion luvataan kosteuttavan kasvoja tehokkaasti, kiitos japaninlaisen kameliakukan siemenöljyn, arganöljyn ja sheavoin. Naamio asetetaan puhdistetuille kasvoille ja sen annetaan vaikuttaa 20-30 minuuttia. Kasvoille jäänyt seerumi hierotaan ihoon. Seuraavana päivänä iho tuntui huomattavasti pehmeämmältä.

Bubble Purifying + Charcoal -naamio, Skin Republic 8 e

Tämän kasvonaamion teho perustuu lääkehiileen. Kankainen naamio aktivoituu saadessaan happea, jolloin se alkaa vaahtoutumaan. Naamion luvataan supistavan ihohuokosia ja ehkäisee epäpuhtauksia. Sen annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia. Mustan maskin ainoa huono puoli on se, että siinä saattaa pelästyttää puolison. Rasvoittuva iho tuntui ja näytti seuraavana aamuna raikkaalta. Kiilto hävisi hetkeksi. 

Face Perfecting Dry Mask, Swiss Clinic 38 e

Ja viimeisenä se luvattu kuivanaamio! Kuivanaamio kuulostaa jo sananakin vähintään mielenkiintoiselta. Swiss Clinic kertoo, että uudelleenkäytettävä kuivanaamio on valmistettu pehmeästä kankaasta, johon on patentoidun vedettömän teknologian avulla uutettu tekstiilin sisään 87% aktiivisia aineosia. Kuivanaamio sisältää luonnollisia ainesosia, kuten karitevoita ja avokadoöljyä, jotka elvyttävät kollageenia ja syväkosteuttavat ihoa.

Naamio asetetaan puhtaalle iholle ja annetaan vaikuttaa 15 minuutin ajan. Vaikka yhtä naamiota voi käyttää kolme kertaa, on hinta silti melko kova. Tämän naamion käytön jälkeen ei näkynyt eikä tuntunut juurikaan muutosta.

Lue myös: Ota haltuun maailman helpoin nuttura

Kilpailut

Uusimmat