Kuva: Getty Images

Nyt on trendikästä korostaa rintoja - 3 erilaista tyyliä hillitystä rohkeaan

30.01.2018 09:15 - Henna Koste / henna.koste@bauermedia.fi

Rintoja voi korostaa myös tyylikkäästi.

Viime vuosina trendeissä on jyllännyt minimalistinen tyyli. Tänä vuonna rintoja korostetaan kuitenkin poikkeuksellisen paljon. Kim Kardashian ja Rihanna ovat olleet tämän trendin edelläkävijöitä. 

Who What Wear listasi kolme erilaista tyyliä, joilla voit ottaa trendin haltuun. Tiukat bodyt korostavat muotoja, mutta eivät paljasta liikaa. Kevään ajankohtaisimmissa paidoissa kaula-aukko menee niin alas kuin mahdollista. Yksi hyvä vaihtoehto on myös pääntie, jota voit säätää haluamallasi tavalla sivellisempään tai rohkeampaan suuntaan. Paidat, joissa on joko nyörit, napit tai vetoketju, ovat todella monipuolisia. 

Katso kolme vaihtoehtoa alta. 

Avonainen yläosa

Monet julkkiskaunottaret suosivat avaria päänteitä. Tähdet ovat ihastuneet etenkin korsettimaisiin yläosiin, jotka pullauttavat rinnat pääosaan. Rohkean yläosan kanssa on tyylikästä suosia peittävämpää alaosaa.

Bodyt

Body taipuu arkeen ja juhlaan, kun vedän päälle vaikka korkeavyötäröisen hameen. Ihoa myötäilevän asun kanssa sinun ei tarvitse stressata, repsottaako paidan helma housuista vai ei. 

Napit, nyörit ja vetoketjut

Nyörit ovat pitäneet pintansa jo pari vuotta. Myös napitettavasta paidasta saa kaksi täysin erilaista tyyliä, riippuen miten ylös tai alas ne napittaa. Vetoketjut tekevät paluun paitoihin. 

Lähde: Who What Wear

Lue myös: Nettikaupassa myyttävät farkut hämmentävät somessa: "Luulin, että 1990-luvun muoti oli kammottavaa"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat