Kuva: Getty Images

5 laukkua, joita muotiväki rakastaa juuri nyt - vaihtoehdot eri budjeteille

28.05.2018 19:45 - Henna Koste

Läpinäkyvää ja luonnonmateriaaleja - näitä halutaan nyt veskamarkkinoilla.

Moniin muotiväen suosimiin laukkuihin saa helposti upotettua useamman tonnin. Viime vuosina monet edullisemmatkin laukkumallit ovat kuitenkin saaneet hittileiman. Guccin vyölaukku oli viime vuoden suosikki, mutta tänä kesänä kirkkaimmasta kruunusta taistelevat jo aivan muut veskat. Tutustu ajankohtaisimpiin malleihin alta. 

Loewen olkilaukku

Luonnonmateriaalit jyräävät laukkumuodissa. Ketjuliikkeet ovat pullollaan toinen toistaan suloisempia torikoreja, mutta muotiväki luottaa etenkin Loewen viimeisteltyyn veskaan. Hinta 330 e.

Gucci - Top-Handle

Gucci ei esittelyjä kaipaa, mutta tällä hetkellä raidoilla varusteltu mokkalaukku on muotiväen hankintalistalla. Laukkua ei ole vielä tilattavissa, mutta tyyli-ikoni Alexa Chung ja muutama muu on toki jo bongattu kyseinen malli käsivarressaan. Hinta noin 2360 euroa

 

Drew Bijou, Chloé

Chloé osui kultasuoneen Drew-veskallaan, joten päivitetty versiokin on herättänyt trenditietoisissa ihastusta. Hinta noin 1550 euroa.

Hortensia, Wandler

Muotiväen uusi suosikkimerkki Wandler on onnistunut luomaan jo monia hittiasusteita. Hortensia-laukku on yksi hitti, josta tulee varmasti vielä klassikko. Laukun hinta on noin 600 euroa.

Shirley, Staud

Kun muoviongelmaan koitetaan puuttua isosti, näkyy trendeissä yllättäen vahvasti tämä muovin voittokulku. Muun muassa Chanelin kevätnäytös vilisi muovivaatteita. Staudin muovinen laukku on noussut muotiväen suosikiksi. Hintaa laukulla on noin 200 euroa.

Lue lisää täältä.

Lähde: Who What Wear

Lue myös: Hapsukorvikset saavat vahvan haastajan - edullinen korutrendi, johon supertähdet ovat hurahtaneet

Lue myös: Vanha kenkäklassikko tekee paluun - näyttää nyt paremmalta kuin koskaan aiemmin

Kilpailut

Uusimmat