Kuva: Shutterstock

Yhä useampi korvaa kauneusleikkauksen luonnollisella tavalla - hieronta haastaa injektiohoidot

30.06.2018 20:15 - Henna Koste

Face lifting -hierontojen luvataan vaikuttavan pistosten tavoin.

Kauneusleikkaukset ovat yleistyneet, mutta onneksi myös luontaisemmat keinot nuorekkuuden tavoittelussa nostavat jatkuvasti päätään. Helsinkiläisen I love beauty -kauneushoitolan Katerina Vento vahvistaa, että kasvoja kohottavat face lifting -hieronnat ovat suosittuja.

- Kyseinen hieronta ei ole lainkaan uusi menetelmä. Se on saanut alkunsa Idästä, missä kasvoille annettiin paljon huomiota ja hieronnalla oli suuri hengellinen merkitys, Vento taustoittaa.

Nykypäivänä erilaisia hierontamenetelmiä on pitkä liuta. Ammattilainen tuntee kasvojen anatomian ja tekniikat, ja osaa suositella asiakkaille sopivaa vaihtoehtoa. Kasvoja kohottavasta hieronnasta saa enemmän irti ja huomattavampia tuloksia lyhyessä ajassa, kun se tehdään osana laitehoitoa, mutta tämä ei ole ainoa vaihtoehto.

- Perinteisiä menetelmiä suosiville voidaan tehdä vain kasvohieronta, mutta tämä kestää aina kauemmin, Vento huomauttaa.

Kauneusguru kertoo, että hieronnan voi tehdä esimerkiksi osana happikasvohoitoa. Sarjahoidon luvataan purevan iän tuomiin ongelmiin – mikä parasta: ilman leikkauksia, injektiohoitoja tai muita epämiellyttäviä menetelmiä.

- Toimenpiteen teho on verrattavissa injektioterapiaan, Vento kertoo.

Asiantuntija kehottaa plastiikkakirurgian odottaa mahdollisimman pitkään, eikä siihen toki tarvitse turvautua lainkaan.

- Kasvoja voi hoitaa perinteisemminkin menetelmin, mutta kasvojen huolellinen hoitaminen kannattaa aloittaa jo nuorena, viimeistään 30-vuotiaana, hän suosittelee. 

Kauppojen anti age -rasvoihin Vento neuvoo suhtautumaan varauksella, tehokkuudesta ei ole selvää näyttöä.

Lue myös: 3 erikoista kikkaa, joilla saat halvoistakin irtoripsistä upeat – katso video

Kilpailut

Uusimmat