Kuva: Shutterstock

Meikkiniksit, joiden avulla säästät aikaa ja rahaa - ota kokeiluun jo tänään

24.09.2018 19:45 - Emmi Moilanen

Esimerkiksi huulirasvaa voi hyödyntää myös kulmakarvojen muotoilussa.

Meikkaaminen on hauska harrastus ja osalle meistä myös itseilmaisun keino. On kuitenkin tavallista, että kiireisinä päivinä ehostamiseen ei ole liikaa aikaa tuhlattavaksi. Insider kokosi yhteen meikkivinkit, joiden avulla nopeutat meikkaamista ja saatat säästää jopa rahaa. Suomensimme parhaimmat niksit alle.

1. Hyödynnä huulipunaa huulten lisäksi myös luomivärinä. Punan pehmeän koostumuksen ansiosta sävy leviää helposti niin luomille kuin vaikkapa poskipunanakin.

2. Kauniin ja tasaisen eyeliner-rajauksen saat, kun otat avuksesi esimerkiksi pankkikortin tai palan teippiä. Aseta kortti tai teipin pala kohti kulmaluuta siinä asennossa, jonka suuntaan haluat muotoilla rajauksesi. Tämä niksi säästää aikaa ja hermojasi kiireisinä aamuina.

3. Loihdi smokey eye -silmämeikki nopeasti ja vaivattomasti kajalkynän avulla. Aloita tekemällä luomelle paksu rajaus ja häivytä sävy kohti luomivakoa.

4. Harjaa kulmakarvat haluamaasi muotoon värittömän huulirasvan avulla. Teen Vogue vinkkaa, että rasva toimii mainiosti myös kulmien muotoilussa, jos meikkipussista ei löydy erikseen kulmakarvageeliä.

5. Jos et jaksa panostaa näyttävään silmämeikkiin, ota avuksesi valkoinen tai nuden sävyinen kajalkynä. Levitä kajalia silmän sisäluomille, jolloin luot nopeasti illuusion virkeämmästä katseesta ja suuremmista silmistä.

6. Eyelinerin ollessa loppu, voit rajata silmäsi ripsivärillä. Harjaa ripsiväriä eyelinerin aplikaattoriin ja rajaa silmäsi normaaliin tapaan.

Lue myös: Farkkutytöt huomio! Näin puet suosikkihoususi kuin pariisitar

Lue myös: Tiesitkö, miltä Kylie Jenner näyttää ilman meikkiä? Nainen jakoi tutorialvideon ehostushetkestään

Lähde: Insider

Kilpailut

Uusimmat