Kuva: Shutterstock

Juhlakauden meikki saa erottua - poimi ammattilaisen vinkit

23.12.2018 22:15 - Karoliina Kotala

Juhlameikki saa pitää nyt sisällään kimalletta ja värejä. Muista kuitenkin panostaa myös hehkuvaan ihoon.

Joulun ja uuden vuoden aikaan kuuluu monella erilaisia juhlia, joissa saa panostaa myös meikkiin ja kampaukseen. Ideoita kannattaa poimia paitsi viihdetaivaan tähdiltä, niin myös huippumeikkaajilta.

Juhlat saattavat toisinaan jatkua odottamattoman pitkään, joten panosta hyvään meikkipohjaan, joka pysyy iholla pitkään, mutta näyttää silti raikkaalta.

Myös kimalle ja glitter kuuluvat juhlameikkiin. Jos haluat pitää kimalluksen maltillisena, levitä vaaleaa kimalleluomiväriä vain kulmakarvan korkeimman kohdan alle sekä silmän sisänurkkiin. Se avartaa katseen ja tuo juuri sopivaa kimallusta meikkiin.

Jos panostat tummaan silmämeikkiin, jätä iho ja huulet neutraalin sävyisiksi ja satsaa huulikiilteeseen. Jätä myös kulmakarvat luonnollisiksi.

Viimeistele juhlalook suihkuttamalla kiiltosuihketta hiuksiin. Glitter toimii mainiosti myös kynsilakassa, joten muista laittaa myös kyntesi juhlakuntoon.

Alla kolme inspiraatiota:

Scarlett Johanssonin katse ei jää huomaamatta näyttävän luomivärin ansiosta.

(kuva: Shutterstock)

Hailey Baldwinin meikissä on juuri sopiva ripaus kimalletta hempeän hennoissa sävyissä.

(kuva: Shutterstock)

Vanessa Hudgensin silmämeikki on rohkean tumma ja muu meikki saakin olla luonnollisen raikas. Kokoa tukka ylös ja tuo katse kasvoille näyttävillä korvakoruilla.

(kuva: Shutterstock)

Lue myös: Meikkimokat, joihin ei enää tulisi sortua – julkkisten suosima maskeeraaja listasi yleisimmät virheet

Kilpailut

Uusimmat