Kuva: AOP

Kevätmuodissa näkyy nyt naisellisia muotoja ja uusia sävyjä - Voicen toimitus valitsi suosikkinsa

18.01.2019 11:15 - Henna Koste

Muun muassa sukkahousut päivittyvät tänä keväänä.

Vaikka saimme tällä viikolla vasta niskaamme kunnon talvimyräkän, haaveilee moni jo uudesta keväisestä vaatekaapista. Tänä keväänä muodissa nähdään ihanan puuterisia sävyjä sekä kirkkaita värejä. Eikä aina tarvitse tyhjentää kauppojen hyllyjä ollakseen trendikäs, monet ajankohtaiset vaatekappaleet saattavat löytyä jo valmiiksi kaapistasi tai edullisesti kirpputorilta.

Voicen toimitus valitsi suosikkinsa trendivaatteista ja -asusteista.

Punaiset kengät

"Haluaisin punaiset urheilukengät, joilla voi hölkkäillä reippaana pitkin ja poikin Espoon metsiä. Punaiset, koska muuten vaatemakuni on hyvin tumma. Punaiset tossut tuovat asuun kuin asuun hyvää kontrastia."

114,95 e, Puma/Zalando.fi.

Lauri Kujanpää, toimittaja

(kuva: Valmistaja)

Puuterinen luottomekko

"Tänä keväänä pastellien rinnalla nähdään vahvasti beigeä. Näytöslavoilla nähtiin kevätnäytöksissä paljon lookkeja, joissa beigeen oli pukeuduttu päästä varpaisiin. Itse haluaisin kauniin puuterisen sävyisen mekon, joka toimisi töissä ja vapaalla."

195 e, Marimekko.

Henna Koste, toimittaja

(kuva: Valmistaja)

Nahkahame

"Tavoitteeni on löytää tänä keväänä täydellinen nahkahame. Sellainen polven yläpuolelle ulottuva, joka menee niin arkisessa kuin juhlavammassakin lookissa. Pieni rock-twisti siinä saisi myös olla. Nahkahame on aina ajankohtainen."

Nahkahame 99,95 e, Ellos.

Reija Saarinen, toimituspäällikkö

(kuva: Valmistaja)

Kipparilakki

"Käytän paljon huiveja. En ole oppinut käyttämään hattuja sisällä, mutta haluaisin. Ajankohtainen kipparilakki pelastaisi myös huonon hiuspäivän. Ruudut näyttävät nyt hyvältä!"

15,95 e, Zara.

Senni Loikala, toimittaja

(kuva: Valmistaja)

Kuviolliset sukkahousut

"Haluaisin jotkut päheät kuvioidut sukkahousut, jotka yhdistäisin esimerkiksi farkkuhameeseen tai simppeliin mekkoon. Aiemmin minulla on ollut mustia sukkiksia tai villeimmillään pilkullisia, nyt olen tykästynyt kevään erilaiseen sukkahousutrendiin."

9,99 e, H&M. 

Emmi Moilanen, toimittaja

(kuva: Valmistaja)

Pikkulaukku

"Hankintalistalla on pieni ja värikäs laukku. Täydellisessä mallissa olisi olkahihna, ja sinne mahtuisi lompakko, kännykkä ja huulipuna. Olen tykästynyt kauniin pyöreisiin linjoihin, joita laukuissa näkyy nyt paljon."

99,90 e, Unisa.

Katariina Auvinen, toimittaja

(kuva: Valmistaja)

Lue myös: Farkkumuodissa tapahtuu vuonna 2019! Uusi suosikkimalli muun muassa Meghan Marklen suosiossa

Uusimmat