Kuva: AOP

Rita Ora räväyttää ja kokeili rohkeaa kulmakarvatrendiä: ”Tunnen oloni hyvin haavoittuvaiseksi"

08.05.2019 14:00 - Emmi Moilanen

Laulajan julkaisemasta Instagram-kuvasta käy ilmi, ettei hänellä ole juurikaan kulmakarvoja.

Laulaja Rita Ora, 28, kokeilee rohkeasti erilaisia trendejä ja tyylejä. Nainen on hiljattain bongattu näyttävässä farkkuasussa, jossa jopa saappaat ovat denimin siniset. Huomiotta ei jäänyt myöskään räväkkä asukokonaisuus, jossa Ora ei ollut värien määrässä säästellyt.

Tällä kertaa naisen tyylikokeilu keskittyy kauneudenhoitoon ja meikkaamiseen, tarkemmin ottaen kulmakarvoihin. Ora julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa poseeraa kulmakarvat vaalennettuina.

”Metin jälkeiset mainingit ovat tosi asia. Ei kulmakarvoja… Tunnen oloni hyvin haavoittuvaiseksi,” laulaja kertoo kuvatekstissä, viitaten alkuviikosta New York vietettyyn MET-gaalaan.

Jo gaalan aikana julkkisnaiset esittelivät rohkeita kauneustrendejä. Esimerkiksi näyttelijä Kristen Stewartin meikatut kulmakarvat jakoivat mielipiteitä rajusti, sekä laulaja Lady Gaga ja huippumalli Gigi Hadid hurmasivat todella pitkillä tekoripsillään.

Voit katsoa kuvan Oran uudesta lookista alta.

Kommenttikentässä naisen fanien mielipiteet ovat jakautuneet sen suhteen, uskaltaisivatko he itse kokeilla kyseistä tyyliä. Suurin osa tuntuu kuitenkin olevan sitä mieltä, että vaaleat kulmakarvat pukevat Oraa erinomaisesti.

”Houkuttelevaa.”

”Hahaa, silti yhä upea.”

”Mikä beibi!”

”Olet hyvin kauniina.”

Lue myös: Rita Oran keikka-asut eivät jätä tälläkään kertaa ketään kylmäksi, fanit ylistävät: 'Kuningatar!'

Lue myös: Rita Ora löysi uuden rakkauden rinnalleen - suhde alkanut vain viikkoja edellisen eron jälkeen

Lue myös: Rita Oran rohkein keikka-asu ikinä? Nahkabody pelasti vaivoin paljastelulta

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat