'Paransi kuivan ihottuman nopeasti' - Voice.fi:n toimitus valitsi suosikkinsa luonnonkosmetiikasta

14.06.2019 13:15 - Emmi Moilanen

Ekopharma, Vadelma -puhdistusvaahto, 24,40 euroa

Kuva: Valmistaja (kuva: Valmistaja)

Lupaus: Ekopharma Vadelma Puhdistusvaahto on ihanan täyteläinen puhdistusvaahto, joka sopii kaikille! Erityisesti pintakuivalle ja sekaiholle sekä normaalille iholle suunniteltu vadelmavaahto on pakattu kätevään pumppupulloon ja se on todella riittoisaa. Luontaiset, miedot pesevät aineet puhdistavat ihosi hellävaraisen tehokkaasti ja täyteläinen puhdistusvaahto sopii erityisen hyvin myös ripsienpidennysten käyttäjille.

Puhdistusvaahto on todella riittoisaa ja jättää ihon mukavan kimmoisaksi, eikä ollenkaan kuivaksi. Tymäkämpään meikin puhdistukseen tarvitaan valitettavasti useampi puhdistuskerta, mutta ripsienpidennysten käyttäjille tuote on erinomainen.

Raikas tuoksu virkistää, muttei ole ollenkaan liian pistävä. Erinomainen arkituote.

Ekopharma, Karpalo öljytön hoitovoide, 29,80 euroa

Kuva: Valmistaja (kuva: Valmistaja)

Karpalo-tuotesarja on tarkoitettu rasvaiselle iholle. Öljyttömän hoitovoiteen luvataankin kosteuttavan ja rauhoittavan tulehtunutta ihoa sekä tasapainottavan talintuotantoa. Öljytön tehokosteuttaja, joka sopii hyvin meikinalusvoiteeksi.

Öljytön ihovoide imeytyy todella hyvin. Sekaiholle se saattaisi tuntua talvella liiankin kevyeltä, joten kesäisin meikinalusvoiteeksi se sopii erinomaisesti.

Bybi Beuty Bakuchiol Booster (Retinoliseerumi) 15 ml, 14,95 €

Kuva: Valmistaja (kuva: Valmistaja)

Bakuchiol Booster on täysin kasvipohjainen seerumi, joka lupaa tasoittaa ihoa ja parantaa sen kimmoisuutta. Bakuchiol on luonnollinen A-vitamiinin eli retinolin lähde, joka stimuloi ihon kollageenintuotantoa. Retinoli ei kuitenkaan aina sovi herkälle iholle ja iho saattaa kuivua, hilseillä tai ärtyä.

Bakuchiol Boosteria käyttäessä ihossa ei näkynyt mitään sivuvaikutuksia, vaan iho vaikutti aamulla kimmoisalta ja kosteutetulta. Testauksessa boosteria käytettiin iholle suoraan seerumin tapaan, mutta sitä voi käyttää myös muutamana tippana kosteusvoiteen seassa.

Suuria eroavaisuuksia sekaihon kunnossa ei kuitenkaan näkynyt lyhyen kokeilujakson aikana. Kuuriluontoisesti käytettynä Bakuchiol Boosterin teho luultavasti näkyisi vahvemmin.  

Mossa Glow Cocktail -heleyttävä seerumi, 12,95 €

Kuva: Valmistaja (kuva: Valmistaja)

Glow Cocktail -seerumi lupaa kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä, sekä parantaa ihon rakennetta, ehkäistä ikääntymisen, auringon ja ilmansaasteiden aiheuttamia pigmenttimuutoksia. Seerumi sopii kaikille ihotyypeille ja tuote sisältää muun muassa hillan ja kvittenin uutteita.

Seerumi on pumppupullossa, joka tekee tuotteen levittämisestä miellyttävää. Seerumi on riittoisa, sillä yhdellä painalluksella levitin tuotteen koko kasvoille. Seerumi jää kasvoille kevyen ja puhtaan tuntuiseksi, sekä tuoksu on miellyttävän raikas, mutta ei liian voimakas.

Testijakson aikana ei käytetty meikkiä lainkaan, mutta tuote jättää iholle miellyttävän pinnan ja kuivuu nopeasti, joten seerumi sopii myös kiireisinä aamuina levitettäväksi. Sekaiho piti tästä tuotteesta, joskaan lyhyen ajan sisällä ei näkynyt muita muutoksia, kuin miellyttävä tunne iholla.

Laponie Toner Spray -kasvovesi (50 ml), 23,95 €

Kuva: Valmistaja (kuva: Valmistaja)

Spray-pullossa tuleva kasvovesi lupaa tasapainottaa, kosteuttaa ja hoitaa ihoa. Tuotteen kerrotaan sopivan nopeaan kosteutukseen pesun jälkeen ja meikin kiinnittämiseen. Kasvovesi sisältää ectoin-aminohappojohdannaista, rakkolevää ja rauhoittavaa lakritsijuurta.

Helppokäyttöinen tuote, joka lunastaa lupauksensa ja sopii moneen käyttötarkoitukseen. Testijakson aikana tuotetta suihkuteltiin puhtaalle iholle tuomaan kosteutusta. Tuote kuivuu nopeasti ja jättää ihon miellyttävän tuntoiseksi. Tuote freesasi ihoa hellepäivinä sekä illalla suihkutettuna kosteutti kasvoja juuri ennen nukkumaanmenoa. Spray-pullo tosin annosteli tuotetta hieman reippaammin ja enemmän, mihin olin tottunut tavallisten viimeistelysuihkeiden kanssa.

Jos kaipaat helppoa ja nopeaa tapaa ihon kosteutukseen, tämä tuote on hyvä valinta.

Lue myös: "Ihastuin virheettömän tasaiseen rusketukseeni" - testasimme kahdeksan uutta itseruskettavaa

Lue myös: 'Yksi kerros toi megatuuheat ripset' - testasimme 8 uutuusripsiväriä

Voice.fi, Radio Nova ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat