Kuva: AOP

Victoria Beckhamin asun yksityiskohta hämmentää - taustalla luultavasti kiusallinen vaiva

17.06.2019 19:15 - Henna Koste

Muotiguru Victoria Beckham edusti näyttävässä kesätyylissä. Liian isot kengät kuitenkin pistivät silmään.

Spice Girls -yhtyeen riveistä supersuosioon ponnahtanut Victoria Beckham, 45, on keskittynyt viime vuodet määrätietoisesti muotisuunnitteluun, eikä häntä nähdä myöskään kulttibändin kiertueella tänä kesänä. 

Paparazzit seuraavat ahkerasti tyylitaituria, joka kulkee aina takuutyylikkäänä. Viime viikolla Beckham kuvattiin trendikkäässä kesäasussa. Farkut ja valkoinen t-paita on pettämätön yhdistelmä. Twistiä asuun toivat neonvihreät avokkaat, joita muotisuunnittelija on pitänyt tänä kesänä ahkerasti. Moni on kuitenkin hämmästellyt sitä, miten korkokengät pysyvät naisen jaloissa. Kengät näyttävät nimittäin silmiinpistävän suurilta. 

Viime kesänä hämmästeltiin, miksi Meghan Marklen jaloissa nähtiin aina vain suuria kenkiä. Tuolloin muotiasiantuntija Harriet Davey kommentoi, että tähdet valitsevat usein koon tai kaksi kokoa isommat kengät edustustilaisuuksiin, koska korkokengillä kävely turvottaa jalkoja. Beckhamin on kerrottu myös kärsivän vaivasenluista. Syy on siis luultavasti yksinkertainen!

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: David ja Victoria Beckhamin perhekuva aiheutti kommenttivyöryn - ymmärrätkö syyn?

Lue myös: Victoria Beckham jakoi nostalgisen Spice Girls -kuvan - kaikki toistavat samaa kommenttia

Lue myös: Victoria Beckham on muuttanut tyyliään radikaalisti - katso ja vertaa!

Kilpailut

Uusimmat