Kuva: AOP

Kolme tärkeää trendi-ideaa muotiviikoilta - voit ottaa haltuun vaikka tänään!

12.08.2019 17:15 - Henna Koste

Yhden Kööpenhaminan kaduilla nähdeistä suosikkityyleistä voit kopioida vaikka tänään. Nimittäin nyt vaatteita yhdistellään kokeilumielellä.

Millainen on kauden trendilaukku? Entä millainen mekko palvelee parhaiten syksyllä? Kööpenhaminan muotiviikoilla on kuvattu iloksemme taas liuta muotivaikuttajia, joiden tyyleistä saamme imeä inspiraatiota aimoannoksen. Unohda turha jäykkyys tyylistäsi ja pukeudu rennosti ja rohkeasti syksyyn. 

Pikkulaukut

Vaikka syksyllä töiden, koulujen ja harrastusten alkaessa moni saattaa kaivata matkalaukkua kaikille arkisille tavaroilleen, nyt muotiväki tuntuu suosivan pikkulaukkuja. Jos tekee tiukkaa, mukaan napataan myös toinen käsilaukku. Keväällä Chanelin näytöksessä nähtiin tuplalaukku-idea, joka on näkynyt vahvasti myös katukuvassa. 

Ennakkoluuloton yhdistely

Kynähame ja sporttitakki - miksi ei? Tällä hetkellä muotivaikuttajat viis veisaavat siitä, mätsäävätkö värit täysin toisiinsa. Kiinnostava kokonaisuus syntyy pukemalla eri tyylejä ennakkoluulottomasti. 

Pitkät helmat

Syksyn kynnyksellä sandaalit vaihtuvat bootseihin, maihareihin tai tennareihin. Pitkä mekko on käytännöllinen ja näyttävä asu, eikä sinun tarvitse miettiä ylä- ja alaosia. 

Lue myös: Heippa Louis Vuittonin Neverfull! 5 laukkua, joita muotiväki himoitsee nyt

Lue myös: Evelina esittelee upean idean tavalliseen jakaukseen kyllästyneille - tyyli, joka ei jää huomaamatta

Uusimmat