Kuva: AOP

5 syksyn muodikkainta väriä - trendisävy löytyy jo luultavasti kaapistasi

15.08.2019 21:15 - Henna Koste / henna.koste@bauermedia.fi

Katseet syksyyn - nyt saa näyttää väriä tai pukeutua kokonaan mustaan.

Kun kesälomat loppuvat, on ajankohtaista miettiä syksyn pukeutumista ja löytyykö vaatekaapista kaikki tarpeellinen. Tänä syksynä trendien väripaletti on yllättävän laaja. Usein syksyisin on nähty pääasiassa tummanpuhuvia sävyjä, mutta tällä kaudella myös pastelliset ja kirkkaat värit näyttävät ajankohtaisilta. Syksyn muodikkaimmat värit, olkaa hyvät!

Keltainen

Keltainen on ollut iso hitti tänä vuonna. Pirteä väri jatkaa voittokulkuaan myös syksyllä, tosin yllättävän pastellisena vaihtoehtona. 

Violetti

Monella on mielipide räväkästä violetista: toisia se pukee, toisia ei. Tänä syksynä violetin sävyt tulevat taas muotiin ja vaihtoehtoja on pehmeästä laventelista syvään indigon sävyyn. 

Neonvärit

Viime vuonna neonvärit tekivät paluun. Pinkki, vihreä, keltainen - kaikki ajankohtaisia. Takavuosien sähäkän trendin puet vieläkin tyylikkäämmin valitsemalla laadukkaita materiaaleja, kuten kashmiria tai silkkiä. 

Musta

Siitä onko musta väri voi olla montaa mieltä. Kokomustat asut ovat kuitenkin täyttäneet Instagramin tänä kesänä eikä buumille näy loppua.

Kirkas vihreä

Muotivaikuttajat tietävät, että vihreä on jälleen in! Tämä on yksi niistä väreistä, jotka sopivat melkeinpä kaikille. Vihreä näyttää myös yhtä hyvältä kesän lopussa kuin joulukuussakin!

Lue myös: Emili pukeutuu kuin tosielämän Carrie Bradshaw - tyylin takana yksi juju, johon pystyt sinäkin

Lue myös: Suomi-muoti näkyy ilahduttavasti myös ulkomailla - 10 upeaa tyyliä ympäri maailmaa

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat