Kuva: Shutterstock

3 yleistä virhettä, joita kannattaa välttää ripsiä taivuttaessa

17.11.2019 09:15 - Karoliina Kotala

Ripsientaivutin on monelle tuttu peli, mutta yllättävän moni sortuu haitalliseen virheeseen.

Ripsientaivutin on monen naisen luottokapine, eikä suotta: taivutetut ripset todella avaavat silmiä ja saavat ripset näyttämään pidemmiltä ja paremmilta. Ripsientaivutinta valitessa kannattaakin kuitenkin tehdä pientä vertailua, jotta löytää laadukkaan yksilön. Hyllyyn kannattaa esimerkiksi jättää liian voimakkaasti ripsiä vääntävät tai repivät taivuttimet.

Alla myös kolme yleistä erhettä, jotka vaikuttavat onnistuneen lopputuloksen syntyyn ja joita kannattaa välttää:

Unohdat puhdistaa taivuttimen

Koska taivutinta käytetään ripsiin olisi hyvä, että taivutin on puhdas. Ajan myötä taivuttimeen kertyy rasvaa, bakteeria ja muuta epäpuhtautta. Kyseiset epäpuhtaudet puolestaan vaikuttavat myös lopputulokseen, sillä taivutin ei ole likaisena yhtä tehokas. Puhdista siis taivutin kerran viikossa.

Käytät taivutinta ripsivärin laiton jälkeen

Taivuttimen käyttö ripsivärin laiton jälkeen ei ole suotavaa, sillä lopputulos harvoin on tasainen ja siisti. Ripsivärin kanssa ripset taipuvat usein tönkösti ja vielä pahempaa; ripset voivat jopa mennä poikki tai irrota. Katso siis, että ripsesi ovat puhtaat ennen taivutusta.

Unohdat vaihtaa taivuttimen pehmustekumin

Ripsentaivuttimissa on pehmeä kumi, joka suojaa ripsiä taivuttaessa. Tuo kumi kerää ajan myötä likaa ja rasvaa, ja voi myös halkeilla ja haperoitua. Muista siis vaihtaa kumi muutaman kuukauden välein, jotta taivuttimen teho pysyy hyvänä.

Lähde: The Good Housekeeping

Lue myös: Trendimanikyyri luo hetkessä illuusion pitkistä kynsistä – lakkaus, joka onnistuu myös kotona

Kilpailut

Uusimmat