Jenkkitähti oli päätyä suomalaisbändin levylle

23.04.2009 09:10 -

Don Johnson Big Bandin uudella albumilla Records Are Forever vierailee useita suomalaisia artisteja. Bändin levy-yhtiö ehdotti vierailijaksi myös amerikkalaista R&B -tähteä Akonia.

Bändin miettiessä vierailijoita albumille, levy-yhtiö halusi myös ehdottaa omia ideoita. Akon oli tulossa Suomeen samaan aikaan kun Don Johnson Big Band työsti uutta albumiaan.

Yhtyeen solistin Tommy Lindgrenin mukaan idea oli niin älytön, että se oli jopa hyvä. Akon kuitenkin perui Suomen vierailunsa ja ideassa ei puhumista pidemmälle päästy. Mies kertoo Voicen Musiikkiuutisille, että kappale johon Akonia kaavailtiin ei päätynyt edes levylle.

Records Are Forever -albumilla vierailee yhteensä 17 artistia. Lindgren on erittäin tyytyväinen kaikkiin levyllä vieraileviin artisteihin ja artistit ovat tyytyväisiä vierailuihinsa: "Varmaan jotain olemme tehneet oikein, kun ihmiset suhtautuvat positiivisesti siihen, että tulevat meidän levylle mukaan. Se vetää aina nöyräksi ja kiitolliseksi. On todella kiinnostavaa päästä seuraamaan lahjakkaita ihmisiä, jotka tekevät omaa juttuaan hyvällä draivillaan ja osaamisellaan."

DJBB:n uusi albumi julkaistaan 6.5.2009.

Kilpailut

Uusimmat