Kuva: AOP

Ulkoiluta kotihousujasi tyylillä - ota mallia julkkisten rennoista asukokonaisuuksista

14.12.2019 18:15 - Sallamaari Niittymäki

Eteenkin Selena Gomez, Kim Kardashian ja Gigi Hadid viihtyvät usein rennomissa housuissa.

Jos julkkiksia on uskominen, nyt collegehousuja on lupa käyttää muuallakin kuin vain kotona! Tavallisesti collegehousut tulee vedettyä jalkaan kotipäivän lisäksi maksimissaan pikaiselle kauppareissulle. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että perinteiset harmaat collarit taipuvat muuhunkin käyttöön. Oikealla stailauksella ne päällä voit näyttää todelliselta katumuodin lähettiläältä.

Korkea vyötärö ja resorit

Täydellisten colitsihousujen metsästäminen saattaa viedä aikaa, ellei sitten vaatekaapissasi satu olemaan valmiiksi täydellisiä yksilöitä. Ennen kuin alat stailaamaan collareitasi, tarkista housujen istuvuus. Muista myös, että kulahtaneet ja reikäiset housut eivät luultavasti näytä tyylikkäiltä, vaikka kuinka stailaisi.

Collarit saavat olla reilun kokoiset. Ihonmyötäiset colitsihousut imartelevat harvoja. Hanki siis rohkeasti reilu koko, jotteivat rennoiksi tarkoitetut housut kinnaa esimerkiksi takapuolesta. Parhaimmissa housuissa on naru vyötäröllä, taskut ja resorit lahkeissa. Jos tyylisi on tavallisesti klassinen, harmaa väri on paras valita. Ryhdikkäin, varmin ja tyylikkäin valinta onkin korkeavyötäröiset ja harmaanväriset kolitsihousut.

Pue lenkkitossujen ja pikkulaukun kanssa

Mitä sitten pukea lökäpöksyjen kaveriksi? Kolitsihousujen kanssa voi rohkeasti pukea samaa sarjaa olevan yläosan. Tällöin asusta tulee kuitenkin todella rento ja kotoisa. Kiinnostavuutta asuun saat yhdistämällä erilaisia materiaaleja. Nahkatakki, farkkutakki, iso karvatakki tai värikäs bombertakki sopivat mainiosti rentojen housujen kaveriksi.

Yläosana hyvältä näyttää tiukka ja ohutkankainen toppi Kardashioiden tapaan tai vaihtoehtoisesti esimerkiksi cropattu löysempi paita. Pieni kädessä kannettava laukku tuo asuun hienostuneisuutta ja kertoo, ettet ole hakemassa vain maitoa lähikaupasta. Kolitsihousujen parhaat kaverit ovat ehdottomasti myös lenkkarit kaikissa muodoissaan, pipot ja näyttävät aurinkolasit.

Katso alta julkkisten tyylinäytteet.

Selena Gomez

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Halsey

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Jennifer Lopez

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Hailey Bieber

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Kim Kardashian 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Gigi Hadid

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Khloé Kardashian

(kuva: AOP)

Lue myös: Seksikäs arkityyli Kylie Jennerin tapaan - löytyvätkö talven trendipöksyt jo kaapistasi?

Lue myös: Fanit hehkuttavat laulajakaunottaren arkityyliä somessa – rento look, jonka kopioit hetkessä myös itse

Lue myös: Näyttelijäkaunotar Dakota Johnsonin farkkutyyli on supertrendikäs - kopioi tyyli helposti

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat