Kuva: Shutterstock

Täydelliset kulmakarvat Meghan Marklen tyyliin – meikkitaiteilija paljastaa parhaimmat niksinsä

29.01.2020 20:15 - Emmi Moilanen

Daniel Martin vinkkaa, että kulmageeliä tulisi harjata myös vastakarvaan.

Kirjoitimme aikaisemmin ohjeesta, jonka avulla nypit ja muotoilet kulmakynän avulla kasvojesi piirteitä imartelevat kulmakarvat. Meghan Markleakin meikannut meikkitaiteilija Daniel Martin vinkkaa nyt Women’s Healthin artikkelissa, mitä kaikkea muuta täydellisten kulmien muotoilussa tulisi ottaa huomioon.

Pääset lukemaan vinkit alta.

Lisää tuuheutta:

- Iän myötä kulmakarvat harvenevat hieman, joten aluksi täydennämme ja muotoilemme kulman rakennetta, Martin aloittaa vinkaten kulmakynän käytöstä.

Harjaa vastakarvaan:

Martin suosittelee kulmien muotoiluun myös kulmakarvageeliä. Täyteläisimmän lookin hänen mukaansa saa silloin, kun väriä levittää myös vastakarvaan.

Hyödynnä luomiväriä:

Martinin mukaan myös luomiväri toimii erinomaisena apuna täydellisten kulmakarvojen muotoilussa. Lisää luomiväripaletin vaaleaa tai nuden sävyistä luomiväriä heti kulmakarvan alle, jolloin kulma korostuu ja näyttää yhä tuuheammalta.

Viimeistele hiuslakalla:

Viimeisen silauksen saat kulmakarvoihin samalla tuotteella kuin kampaukseesikin – nimittäin hiuslakalla. Martin vinkkaa suihkauttamaan lakkaa ripsi- tai kulmaharjaan, jolla viimeistelet ja "asetat" kulmakarvat harjaamalla myötäkarvaan.

Lue myös: Vuoden 2020 isoimmat meikkitrendit paljastettiin - inspiroidu ajankohtaisimmista vinkeistä

Lue myös: Uusi kulmakarvatrendi vaatii rohkeutta - uskallatko sinä kokeilla "paljasta" lookia?

Lue myös: Naisella näyttäisi olevan neljät kulmakarvat - microblading meni täysin pieleen

Lähde: Women’s Health

Kilpailut

Uusimmat