Kuva: Emmi Moilanen

Kiti Kokkonen julkaisi päivityksen johon moni voi samaistua: "Tiedäthän sukkahousun joka on..."

21.02.2020 11:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Sukkahousut ovat melkoinen murheenkryyni.

Kiti Kokkonen, 45, julkaisi Instagram-tilillään päivityksen, johon voi samaistua moni. Kyseinen päivitys esittelee erilaisia sukkahousutyyppejä, joihin suuri osa on varmasti törmännyt jossain vaiheessa elämäänsä. 

"Luulisi, että sukkahousu on vaan sukkahousu, mutta se ei todellakaan ole. onnistunut ja virheetön sukkahousu on ehkä maailman haastavin asia," Kokkonen kertoo kirjoituksessaan. 

Tämän jälkeen hän listaa 23 kohtaa siitä, millaisiin sukkahousuihin on törmännyt. Mukana ovat muun muassa ainaiset haasteet siitä, miten toinen lahje voi aina olla mutkalla tai miten ihmeessä sukkahousut aina tuntuvat reikiintyvän kuin itsestään. 

Kokkonen vinkkaakin oivan niksin, joka pitää ne täydelliset sukkahousut hellässä huomassa.

"Kun löydät täydelliset sukkahousut kerran kymmenessä vuodessa, säilytä ne vakuumissa, omassa kaapissa, omassa sukkahousuhuoneessa tai varastossa. pese ne käsin apteekista saatavalla saippualla ja käytä niitä maksimissaan kerran kuukaudessa. kotona. kymmenen minuuttia kerrallaan silloin, kun paikalla ei ole muita. älä liiku. tai osta hyvät löytäessäsi saman tein 1847 kappaletta kaikkia kokoja elopainon vaihtelun varalta loppuelämäksesi," Kokkonen jatkaa.

Listauksen sukkahousuista pääset katsomaan alta.

Lue myös: Seksikohtaus uutuuselokuvassa jäi eritysesti Kiti Kokkosen mieleen: "Kiusallinen ja omituinen"

Lue myös: Tanhupallon suosio pelästytti Kiti Kokkosen - ihmiset odottivat tapaamista jopa vessan ulkopuolella

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat