Kuva: AOP

Priyanka Chopra paljasti kauneuskikat, joista ei tingi - vannoo erityisesti yhden niksin nimeen

13.05.2020 15:15 - Emmi Moilanen

Näyttelijän suosima hiustenhoitokikka on perimätietoa hänen äidiltään.

Näyttelijä Priyanka Chopra, 37, paljastaa InStylelle, että hyvinvointiin ja kauneudenhoitoon panostaminen ovat asioita, joista hän ei tingi. Erityisen tärkeänä nainen pitää säännöllistä ihonhoitorutiinia.

- Vietämme niin paljon aikaa meikattuna, mutta oloni on parhaimmillaan silloin, kun ihoni hehkuu ja minulla on tuskin lainkaan meikkiä, näyttelijä kertoo.

Koti-iltoina hän levittää kasvoilleen paksua kosteusvoidetta ja antaa sen vaikuttaa naamion tavoin 20 minuutin ajan. Chopra paljastaa myös toisen kauneusniksinsä, joka on perimätietoa hänen äidiltään. Niksi on säännöllinen osa hänen hiustenhoitoaan.

- Kahdesti kuussa teen öljyhoidon päänahalle, minkä äitini on minulle opettanut. Sekoita vähän kookosöljyä tilkkaan risiiniöljyä ja hiero seos päänahkaan. Anna vaikuttaa hetki ja pese sitten shampoolla.

- Äitini vannoo, että se nopeuttaa hiusten kasvua, Chopra jatkaa.

Naisen kauneusrutiineihin kuuluu myös säännöllisestä ihon kuorinnasta huolehtiminen.

- Kuorin kropan vähintään kaksi kertaa kuukaudessa. Hieron ihoa suihkussa viisi minuuttia pesusienellä ja sen jälkeen kosteutan ihoni argan öljyä sisältävällä kosteusvoiteella. Jos teet tämän kaksi kertaa kuukaudessa, iho pysyy kimmoisana ja sileänä, hän vinkkaa.

Lue myös: Priyanka Chopran kaula-aukko ylsi navan alapuolelle - katso kuvat Grammy-gaalasta

Lue myös: Priyanka Chopra yllätti laulajamiehensä aamulla ihanalla tavalla - video sulatti somekansan sydämet

Lue myös: Pettämätön väriyhdistelmä! Priyanka Chopran minihamelook toimii täydellisesti

Lähde: InStyle

Kilpailut

Uusimmat