Kuva: AOP

Priyanka Chopra yllätti laulajamiehensä aamulla ihanalla tavalla - video sulatti somekansan sydämet

28.11.2019 22:45 - Sallamaari Niittymäki

Priyanka Chopra herätti aviomiehensä erikoisella tavalla.

Intialainen näyttelijä, laulaja ja missi Priyanka Chopra, 37, yllätti laulajamiehensä Nick Jonasin, 26, karvaisella ja suloisella yllätyksellä heti aamusta.

Chopra julkaisi Instagram-tililleen, jossa näkyi miten hän päästi saksanpaimenkoiran pennun herättämään nukkuvan miehensä. Koiranpentu näytti silmin nähden innostuneelta uudesta tuttavuudesta, eikä ujostellut lainkaan. Pennulla oli päällä vaaleansiniset valjaat, joihin oli sidottu rusetti.

Voit katsoa videon alta. Jos se ei näy, paina tästä.

Saksanpaimenkoiran pennulle perustettiin heti oma Instagram-tili, josta selviää uuden tulokkaan nimi, Gino. Parilla on jo ennestään yksi koira, adoptoitu sekarotuinen chihuahua nimeltään Diana. Koirien Instagram-tileillä julkaistuissa videossa selviää, että Diana ja Gino ovat päässeet jo hieromaan tuttavuutta.

Voit katsoa videon alta.

Chopra ja Jonas avioituivat näyttävin menoin Umaid Bhawan -palatsissa Jodhpurissa joulukuussa 2018. Koirien lisäksi pari haaveillee myös perheenlisäyksestä. Chopra kertoi uuden elokuvansa The Sky is Pink -promohaastattelussa, ettei malta odottaa, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

- Elämässämme tapahtuu niin paljon tällä hetkellä. Jos meitä siunataan perheenlisäyksellä, se on jotain mitä molemmat todellakin toivomme, Chopra kertoi. 

Lue myös: Laulajakomistus avautui diabeteksestaan: "Ihmiset eivät aina ymmärrä"

Lue myös: Priyanka Chopra hehkuu upeissa uimapukukuvissa, fanit suitsuttavat: "Kivat kurvit"

Lue myös: Priyanka Chopra ystävänsä Meghan Marklen arvostelusta: "Kyse on ehdottomasti rasismista"

Lähde: Hollywoodlife

Kilpailut

Uusimmat