Kuva: AOP

Rita Oran rento syyslook taipuu myös Suomen keleihin - kopioi hetkessä itse

21.09.2020 12:15 - Emmi Moilanen

Laulaja yhdistää syyspukeutumisessaan poolopaidan ja treenihousut.

Kirjoitimme aikaisemmin laulaja Rita Oran, 29, ottaneen syksyn trendikkäimmän meikkikikan haltuun. Voit katsoa tästä, kuinka Ora on tuonut ehostukseen myös oman, näyttävän jujunsa.

Nyt laulaja puolestaan esittelee rentoa syyslookia, josta kelpaa ottaa mallia myös Suomen alkusyksyn keleihin. Ora julkaisi huippusuositulla Instagram-tilillään kuvan, jossa poseeraa sinivihreä raitapaita sekä mustat urheiluhousut yllään. Poolopaita onkin yksi syyspukeutumisen klassikoista ja tyylin kruunaavat vallattomat kiharat sekä kasvojen suojaksi vedetyt suuret aurinkolasit.

Julkaisun yhteydessä Ora paljastaa muiden ihmisten katsoneen kuvanottohetkellä häntä hämmästellen.

”Muista mennä ulos hengittämään raikasta ilmaa, jopa kesken töiden ja vietä aikaa itsesi kanssa tehden asioita, jotka tekevät sinulle hyvää äläkä välitä, mitä muut ehkä ajattelevat,” hän aloittaa kuvatekstinsä.

”Kuten nekin ihmiset tässä puistossa ajattelivat, että olen hullu, kun otin näitä kuvia turvavälillä ja hymyilin sekä hypin itsekseni, mutta kuka välittää… Ole sinä,” artisti rohkaisee fanejaan.

Laulajan syksyinen asu on helppo kopioida myös itse, ja poolopaidan sekä urheiluhousujen kaveriksi voi vetää lämmittämään myös esimerkiksi muodikkaan teddytakin.

Voit katsoa kuvat Oran asusta alta.

Lue myös: Rita Ora toi syksyn trendikkäimpään silmärajaukseen räväkän jujun - hitti vai huti?

Lue myös: Rita Oran kasvomaskissa hauska yksityiskohta - sopii vaikka illanviettoon

Lue myös: Valkoinen mekko on tämän vuoden kestosuosikki - stailaa muotivaate syksyyn Rita Oran tapaan

Kilpailut

Uusimmat