Kuva: AOP

Tyyli, jossa saa olla varovainen - Kylie Jenner otti haltuun kauden näyttävimmän trendin

05.12.2020 21:15 - Henna Koste

Kylie Jenner ja hänen tyttärensä pukeutuivat sävy sävyyn - myös toistensa kanssa.

Tyylikkään, mutta näyttävän asun kaava on helppo: pukeudu samaan sävyyn päästä varpaisiin. Tällä hetkellä trendikkäin väri tähän tyyli-iloitteluun on valkoinen. Trendistä ovat inspiroituneet niin somevaikuttajat kuin kuninkaallisetkin. Muun muassa Ruotsin prinsessa Sofia edusti hiljattain kokovalkoisessa asussa, joka oli samaan aikaan sekä tyylikäs että ihanan rento. 

Kokovalkoinen pysyy vahvasti pinnalla myös ensi keväänä. Muotiviikoilla lukuisissa näytöksissä nähtiin kokovalkoisia asukokonaisuuksia. Katso kuvat täältä

Supertähti Kylie Jenner on hurahtanut trendiin täysin. Hänen yllään on nähty viime aikoina usein valkoisia asukokonaisuuksia, kuten tällä viikolla, kun hän palasi perheineen yksityiskoneella Los Angelesiin. Jenner ja hänen tyttärensä Stormi olivat pukeutuneet päästä varpaisiin valkoiseen. Myös Jennerin aurinkolasien sangat olivat valkoiset. Kesätyyliin mielletty kokovalkoinen on siis myös tämän talven hitti. Tyylipisteet keräät yhdistelemällä erilaisia materiaaleja keskenenään - ja onnistumalla pitämään asusi ylipäätään puhtaana. 

(kuva: AOP)

Lue myös: Vilauttelua ja nostalgiaa - viisi trendikkäintä neuletyyliä 

Kilpailut

Uusimmat