Kuva: AOP

Yhdistelmä, joka ei petä koskaan - Dua Lipa näyttää mallia talveen sopivasta kerrospukeutumisesta

09.12.2020 10:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kerrospukeutuminen on vuodesta toiseen muodikasta.

Talven tullen moni turvautuu kerrospukeutumiseen. Viileissä päivissä se onkin usein paras ratkaisu. Kun kerroksia on monta, voi niitä tarpeen tullen riisua ja pukea esimerkiksi sisälle ja ulos mentäessä. 

Dua Lipa, 25, julkaisi Instagram-tilillään kuvia, joissa hän esittelee täydellisen kaavan talviseen kerrospukeutumiseen. Hänen yllään nähdään valkoinen kauluspaita, jonka päälle hän on pukenut näyttävän neuleen. 

Kyseinen look on ollut tyylikäs ja suosittu vuodesta toiseen, eikä 2020 tee poikkeusta. Nämä kuvat todistavatkin sen, että ilmeen voi muuttaa kauluspaidalla täysin ja esimerkiksi collegepaita voi saada alle laitettavan kauluspaidan avulla uuden elämän. 

Vuonna 2020 asuun voi tuoda myös seksikkään ripauksen valitsemalla alle laitettavaksi kauluspaidaksi pidemmän ja hieman ylisuuren version, joka menee mekosta. Kun lookiin vielä yhdistää yli polven ulottuvat saappaat, on kokonaisuus hallussa. 

Mitä mieltä sinä olet, kerrospukeutuminen hitti vai ei? Kuvat lookista pääset katsomaan alta. Jos otos ei näy, löydät sen myös täältä.

Kilpailut

Uusimmat